Κυριακή , 26 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Στέφανος Δέδας αναφορικά για τον αγώνα του Σαββάτου (4/12, 20:00): «Η βοήθεια του κόσμου απαραίτητη»!

Ο προπονητής της ΑΕΚ Στέφανος Δέδας, αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου για τον αγώνα του Σαββάτου (4/12, 20:00) με τον Προμηθέα στα Άνω Λιόσια

Διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Προμηθέα είναι στην ΑΕΚ στην Σαββατιάτικη (4/12, 20:00) αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

«Μπαίνουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο μήνα για τους στόχους της ομάδας. Η αρχή γίνεται στη συνάντηση με τον Προμηθέα. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογιστούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της περιόδου, ωστόσο πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία, τηρουμένων των συνθηκών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, σε BCL και Basket League» δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Στέφανος Δέδας.

«Ακολουθούν μέσα στον Δεκέμβρη, μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων, δύο «Τελικοί» στο γήπεδό μας, για το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος αντιστοίχως, και στοχεύουμε να κορυφώσουμε την απόδοσή μας εκείνο το διάστημα. Βασικό ζητούμενο είναι να μείνουμε υγιείς» συνέχισε ο προπονητής του «δικεφάλου» και συμπλήρωσε:

«Σ’ αυτόν τον κρίσιμο μήνα, η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται απαραίτητη, ώστε να ωθήσει τους παίκτες μας να «υπερβάλλουν εαυτόν». Είναι ο μόνος τρόπος, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα.

Το μυαλό μας είναι πάντα στον Στέβαν Γέλοβατς. Είναι ανθρώπινο. Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ωστόσο, θεωρώ, ότι πρέπει και θα βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε ακόμη ένα απαιτητικό ματς».

 

Πηγή: onsports.gr

Shares