Τετάρτη , 29 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου για Τέμπη: “Επιπόλαιος και άπειρος ο μοιραίος σταθμάρχης”

Σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου για Τέμπη: "Επιπόλαιος και άπειρος ο μοιραίος σταθμάρχης" - Αιχμές και κατά του επιθεωρητή

Για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο μοιραίος σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος έδειχνε να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της καταστροφής, μίλησε ο σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε στο σταθμαρχείο της Λάρισας μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζήνδρος ανέφερε ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας, όντας άπειρος και επιπόλαιος, όπως τον χαρακτήρισε, τα είχε χαμένα και δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Τόνισε ότι ο ίδιος ανακάλυψε τι είχε συμβεί και εκείνος ήταν που ειδοποίησε τον έμπειρο σταθμάρχη της Λάρισας, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν τη σύγκρουση.

Ο σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου άφησε αιχμές κατά του επιθεωρητή, λέγοντας ότι τοποθέτησε στο πόστο της Λάρισας έναν νέο σταθμάρχη.

Ο κ. Ζήνδρος επέρριψε ευθύνες και στον μηχανοδηγό του Intercity, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση. Είπε ότι μπορούσε να σταματήσει το τρένο και να κάνει εκφώνηση ότι πάει ανάποδα.

Ο Γιώργος Ζήνδρος έδωσε τηλεφωνικά, συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια, η οποία ζήτησε να μάθε περισσότερα για την ευθύνη των μηχανοδηγών.

Πηγή: capital.gr

Shares