Τρίτη , 28 Ιουνίου 2022

Σταντ ντε Φρανς πριν απ’ τον τελικό του Champions League! «Ντου» οπαδών

Πανικός δημιουργήθηκε έξω απ’ το Σταντ ντε Φρανς πριν από την προγραμματισμένη ώρα (22.00) του τελικού του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έξω από κάποιες θύρες του γηπέδου δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές, η αστυνομία έριξε μέχρι και δακρυγόνα, ενώ για λόγους ασφαλείας λέγεται ότι οι αρχές έκλεισαν και τουλάχιστον μια θύρα του γηπέδου προκειμένου να μην εισέλθουν οπαδοί δίχως εισιτήρια.

Υπάρχουν επίσης αναφορές για «ντου» οπαδών της Λίβερπουλ που προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, πάνω από μάντρες και κάγκελα! Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών θυμίζοντας λίγο… Ελλάδα η ατμόσφαιρα. Σύμφωνα πάντως με την καταγγελία του Ζοέλ Μάτιπ, αδερφού του αμυντικού της Λίβερπουλ, ο ίδιος προσπάθησε να μπει στο γήπεδο μαζί με την έγκυο σύζυγο του, ωστόσο η κατάσταση από τα δακρυγόνα έγινε αποπνικτική με αποτέλεσμα να βρει καταφύγιο σε κοντινό εστιατόριο!

Επίσης, οπαδοί της Λίβερπουλ με εισιτήρια καταγγέλουν ότι έμειναν εκτός γηπέδου μολονότι είχαν στην κατοχή τους το «μαγικό» χαρτάκι. Χιλιάδες φίλοι της Λίβερπουλ μέχρι και τη σέντρα του ματς βρίσκονταν εκτός…

Η σέντρα του τελικού μεταφέρθηκε αρχικά για τις 22.15 κι εν συνεχεία για τις 22.30 λόγω έντασης εκτός γηπέδου. Αρχικά μεταδόθηκε ότι οπαδοί της Λίβερπουλ προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο με «ντου» χωρίς εισιτήριο! Ωστόσο στη συνέχεια άρχισαν να υπάρχουν αναφορές για πρόβλημα στα ηλεκτρονικά συστήματα της UEFA για τον έλεγχο των εισιτηρίων γεγονός που προκάλεσε το γενικό χάος!

Σύμφωνα με αξιωματούχο της UEFA που προσπαθούσε να ηρεμήσει το εξαγριωμένο πλήθος έξω από το γήπεδο, το μήνυμα της UEFA περί καθυστέρησης στη σέντρα λόγω αργοπορημένης προσέλευσης των φιλάθλων, ανακοινώθηκε για να μην υπάρξει αναστάτωση στους φιλάθλους εντός γηπέδου.

https://twitter.com/marca/status/1530630092451454983?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1530630092451454983%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr%2Fsports%2Farticle%2F209940%2Fpanikoskaixaosexoaptostantntefransprinaptontelikotoychampionsleaguentoyopadondakrygonakaientash

 

πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares