Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Στα ύψη η τιμή της βενζίνης – Αύξηση 10 λεπτών σε μια εβδομάδα

Συνεχίζει να τραβά την ανηφόρα η τιμή της βενζίνης – Αύξηση 10 λεπτών σε μια εβδομάδα

Την ανιούσα έχει πάρει η τιμή της βενζίνης με τους οδηγούς να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση καθώς οι τιμές στην αντλία βρίσκονται πλέον σε απλησίαστα επίπεδα με τη μέση πανελλαδική τιμή σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο καθώς έχει φτάσει πλέον 2,349 ευρώ σημειώνοντας αύξηση περίπου 10 λεπτά μέσα σε μια εβδομάδα.

Στην Αττική η μέση τιμή έχει φτάσει τα 2,330 ευρώ ενώ στη Θεσσαλονίκη τα 2,324 ευρώ και στις Κυκλάδες με την κούρσα της ακρίβειας στα καύσιμα να σέρνουν οι Κυκλάδες, εκεί όπου η μέση τιμή έχει ξεπεράσει τα 2,56 ευρώ το λίτρο.

«Οι τιμές από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν ανέβει πάρα πολύ ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος», εξηγεί στο OPEN o πρατηριούχος Αναστάσιος Παφραλίδης.

Η κατάσταση στην αντλία είναι πολύ χειρότερη. Στην Αθήνα η ακριβότερη βενζίνη πωλείται προς 2,595 ευρώ, ενώ στο ακριβότερο πρατήριο στις Κυκλάδες η βενζίνη κοστίζει 2,730 ευρώ. Η ακρίβεια στα καύσιμα φέρνει σε δεινή θέση και τους επαγγελματίες οδηγούς, οι οποίοι ωστόσο αυτή την στιγμή αφήνουν εκτός συζήτησης την αύξηση των κομίστρων.

 

newsbomb.gr

Shares