Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Στα ίχνη νέας συμμορίας στην Πανεπιστημιούπολη η Αστυνομία-Χωρίς τέλος η εγκληματικότητα!!!

Στα ίχνη συμμορίας ανηλίκων που δρα στην Πανεπιστημιούπολη βρίσκονται οι Αρχές. 

Πρόκειται για τρία άτομα ηλικίας 15 έως 17 ετών, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, τα οποία με μαχαίρι και όπλο ληστεύουν διερχόμενους μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

Η συμμορία έκανε την εμφάνισή της πριν από 20 ημέρες, ληστεύοντας δύο άτομα που βρίσκονταν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και χθες το βράδυ, μεταξύ 20:00 και 20:30, «χτύπησαν» τρεις φορές, από τις οποίες τις δύο μέσα στην Πανεπιστημιούπολη και την Τρίτη στην οδό Ούλοφ Πάλμε.

Αρχικά, η συμμορία των ανηλίκων άρπαξε από έναν 22χρονο το πορτοφόλι του, την ώρα που βρισκόταν πίσω από το κτήριο του ΕΚΠΑ, απειλώντας τον με μαχαίρι κι ένα πιστόλι, το οποίο, όμως, οι Αρχές Ασφαλείας εκτιμούν ότι είναι ψεύτικο.

Λίγη ώρα αργότερα, πίσω από το κτήριο που βρίσκεται το Τμήμα Πληροφορικής, λήστεψαν έναν 24χρονο, ενώ λίγο μετά άρπαξαν τα χρήματα – περίπου 30 ευρώ – από δύο φοιτητές στην οδό Ούλοφ Πάλμε.

Οι Αρχές Ασφαλείας έχουν συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για τη δράση της συγκεκριμένης συμμορίας, έχουν στη διάθεσή τους τις περιγραφές των θυμάτων και το επόμενο διάστημα, μόλις ολοκληρωθούν και κάποιες εργαστηριακές εξετάσεις, η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να προχωρήσει σε επιχείρηση για την εξάρθρωση της συγκεκριμένης συμμορίας.

Μίνα Καραμήτρου για cnn.gr

Shares