Τετάρτη , 26 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

Στα δυο η οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη: Το μνημόσυνο της οργής, δύο χρόνια μετά τον θάνατό της – Οι εικόνες στο νεκροταφείο και τα δικαστήρια που προκαλούν θλίψη…….

Σε λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου συμπληρώνονται δυο χρόνια από τον θάνατο της αξεπέραστης ντίβας του ελληνικού κινηματογράφου Ζωής Λάσκαρη και, δυστυχώς, τα αντιπαλόμενα μέρη της οικογένειάς της όχι μόνο δεν τα έχουν βρει αλλά θα κάνουν και ξεχωριστά (εάν κάνουν) το μνημόσυνο.


Το κακό κλίμα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου από τη μία, και την Μάρθα Κουτουμάνου και την Ζένια Μπονάτσου από την άλλη, είχε διαφανεί από πέρυσι τέτοιες μέρες, όταν όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι δυο πλευρές δεν έκαναν ποτέ το μνημόσυνο που απαιτεί η περίσταση. Η εικόνα πάνω από τον τάφο της Ζωής είναι θλιβερή με την οικογένεια να βρίσκεται στα μαχαίρια και στα δικαστήρια πια για τα οικονομικά και ειδικότερα για την αγαπημένη βίλα της ζωής στο Πόρτο Ράφτη για την οποία «σκοτώνονται» οι δυο αδελφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr και φέτος η εικόνα θα είναι η ίδια. Η Μάρθα θα πάει στο νεκροταφείο μόνη της με την κόρη της, ενώ αμφίβολο είναι το εάν και πότε θα κάνουν το ίδιο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η κόρη του Μαρία Ελένη…

 

patkiout.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares