Παρασκευή , 12 Αυγούστου 2022

Σρι Λάνκα: Ο Υπουργός Ενέργειας και Ενέργειας ζητά από τους χρήστες να μην εμφανίζουν τον κωδικό QR της εθνικής τους κάρτας καυσίμων

Ο υπουργός Ενέργειας και Ενέργειας Kanchana Wijesekera ζήτησε από τους καταναλωτές καυσίμων να μην εμφανίζουν την κάρτα ή τον κωδικό QR οπουδήποτε ορατό σε άλλους.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο Υπουργός ζήτησε από τους καταναλωτές να το φυλάξουν σε ασφαλές μέρος για να βεβαιωθούν ότι κανείς άλλος δεν το χρησιμοποιεί παράνομα.

Το μήνυμα στο Twitter που εξέδωσε ο Υπουργός Ενέργειας και Ενέργειας Kanchana Wijesekera αναφέρει περαιτέρω ότι παρέχεται επίσης η δυνατότητα επανεγγραφής με την αφαίρεση των κωδικών QR που είναι καταχωρημένοι αυτήν τη στιγμή. Η επιλογή “Διαγραφή” μιας τρέχουσας λειτουργίας προφίλ και εγγραφή ξανά είναι πλέον διαθέσιμη.

Εν τω μεταξύ, σε συνάντηση με την Ένωση Αντιπροσώπων πρατηρίων καυσίμων, ο υπουργός Wijesekera συζήτησε το σύστημα National Fuel Pass QR. Ενημέρωσε τους πρατηριούχους ότι διανομή καυσίμων θα γίνεται μόνο σε πρατήρια με σύστημα QR.

Συζητήθηκαν επίσης σχετικά θέματα, αναβαθμίσεις συστήματος, απαιτήσεις καυσίμων για μηχανήματα και αστυνομικά τμήματα, είπε ο υπουργός.

Ενημερώνοντας την τρέχουσα κατάσταση της διανομής καυσίμων, ο Υπουργός είπε ότι χθες καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός πρατηρίων καυσίμων (1.004) που χρησιμοποιούν σύστημα QR σε διάστημα 24 ωρών.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares