Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σπύρος Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ποιος μπλε στο Survivor είδε τον Σπύρο Μαρτίκα και δεν φοβήθηκε…

Δίχως την Βρισηίδα Ανδριώτου θα πρέπει να βαδίσει στο εξής στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας. Το γοητευτικό μοντέλο αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το οποίο και προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δίστασε να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του προς την μπλε ομάδα κατηγορώντας την ανοιχτά πως σε αυτήν οφείλεται η άδικη υποψηφιότητα και κατ’ επέκταση αποχώρηση της πρώην συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση κάτι! Η μπλε ομάδα ψήφισε την Βρισηίδα. Κατ’ εμέ, και ήμουν έντονος απέναντι τους, την αδίκησε. Γιατί τους είχε φέρει 15 πόντους και υποτίθεται πως ψηφίζουν αγωνιστικά. Την αδίκησαν και την ψήφισαν».

«Η αδικία που δημιουργήσατε στην Βρισηίδα δεν μαζεύεται! Εσείς την διώξατε την Βρισηίδα αδικώντας την! Κάποια άλλη έπρεπε να είναι στη θέση της και όχι η Βρισηίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

 

πηγή: zappit.gr

Shares