Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σπέτσες έγκλημα: Μητέρα 26χρονου – Πέταξε το παιδί μου στο ποτάμι, μου το έφεραν βουτηγμένο στα αίματα (Βίντεο)

Σπέτσες έγκλημα: Μητέρα 26χρονου – Πέταξε το παιδί μου στο ποτάμι, μου το έφεραν βουτηγμένο στα αίματα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 26χρονου Γρηγόρη στις Σπέτσες. Υπενθυμίζεται, πως φερόμενος ως δράστης εμφανίζεται ένας 22χρονος, γιος καθηγητή του ΕΜΠ, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμειξη με το έγκλημα. Η μητέρα του θύματος μίλησε στο Mega για τις τελευταίες στιγμές του γιου της.

Όπως είπε ο κατηγορούμενος την μηχανή του στο θύμα για επισκευή και μάλιστα τον είχε επισκεφτεί και στο σπίτι του. Η μητέρα είδε ότι ο 26χρονος οπλοφορούσε και προειδοποίησε τον γιο της. Ωστόσο, ύστερα από λίγες ώρες είδε τον γιο της νεκρό.

«Με διαλύσανε, δεν έφταιγε το παιδάκι μου, ήταν ένας άγγελος. Δεν είχε προκαλέσει τίποτα και πότε καμάρι μου. Ήρθε και μου το πήρε μέσα από την πόρτα του σπιτιού μου και μου τον σκότωσαν. Τι του έφταιγε του αλήτη; Ποιος ήταν ο δήμιος του παιδιού μου; Ποιος είναι αυτός που αφαιρεί τη ζωή του αλλού; Με ποιο δικαίωμα; Με καταστρέψανε. Τουλάχιστον να βγει η αλήθεια» ανέφερε η μητέρα του άτυχου νέου.

«Του έδωσε ένα μηχανάκι να φτιάξει για 100 ευρώ. Του το έφερε το πρωί και το απόγευμα ήρθε να το πάρει. Του το είχε φτιάξει το παιδί. Πήγε και στο συνεργείο που εργαζόταν παλιά και πήρε τα ανταλλακτικά και του λένε “Γρηγόρη ποιανού είναι η μηχανή; Μην μπερδεύεσαι καμάρι μου δεν είναι καλός άνθρωπος”. Μπήκε στην κάτω πόρτα και μου λέει “ξέρετε ποιος είμαι εγώ;” Του λέω θα “έπρεπε;”. Δεν ξέρω, είχε πιει ουσίες; Τα μάτια του ήταν άσπρα και πετάγανε φωτιές. Προσπαθούσε να πάρει τον Γρήγορη με το μηχανάκι. Ευτυχώς ήρθαν οι φίλοι του όπως κάθε μέρα. Δεν τον άφηναν πότε μόνο του και ήμουν ξέγνοιαστη ότι δεν θα πέσει με τη μηχανή. Που μου πήρε το παιδί από κοντά μου μια για πάντα. Όπως ανέβαινε την σκάλα είδα το όπλο στην τσέπη από πίσω. Τα έχασα. Είπα τι άτομο είναι αυτό;», αναφέρει η ίδια.

Η μητέρα του θύματος αποκάλυψε πως το παιδί της έπασχε «από νοητική στέρηση» και γι’αυτό «γίνεται πολύ ευκολότερη λεία στα χέρια ενός εγκληματία». Η ίδια εξέφρασε την άποψη ότι ο 22χρονος σκότωσε το παιδί της μόνο και μόνο για ένα σχόλιο που έκανε για τον τρόπο που οδηγεί.

«Αυτός το περίμενε στη στροφή το παιδί. Πήδηξε στη μηχανή και το πήρε και έφυγε. Τα παιδάκια τρέχανε μαζί του, πήραν το μηχανάκι του Γρήγορη και ακολούθησαν. Αυτός έτρεχε πολύ. Ήταν εκτός εαυτού. Πλησιάζουν είχε πετάξει το μηχανάκι για να το δείξει ότι είναι τροχαίο. Του είχε πει ο Γρήγορης ”πώς οδηγείς έτσι;” και εκεί έγινε. “Θα μου πεις εμένα που έχω τις καλύτερες μηχανές”. Τα άλλα είχαν κατεβεί από το μηχανάκι και κοιτάγανε το όπλο που το είχε κολλήσει στο κρόταφο και του είπε “θα σε σκοτώσω ρε… ” και ο δικός μου του είπε “αν έχεις αρ… καν’ το”. Αυτό ήταν. Πέταξε το όπλο και είχε σουγιά και το τρύπησε το παιδί σε τρεις μεριές. Αιμορραγούσε ακατάσχετα και το πέταξε στο ποτάμι. Τους είπε “οποίος το πειράξει…” έκατσε μισή ώρα εκεί. Τα δυο 18χρονα που ήταν εκεί τρομάξανε πολύ. Δεν τα παρεξηγώ που δεν μου τον έσωσαν. Δεν έφταιγαν αυτά. Τον πέταξαν και έφυγε. Τα παιδάκια αυτά έκατσαν να βοηθήσουν τον Γρηγόρη» είπε η μητέρα.

Η μητέρα του θύματος περιέγραψε συγκλονισμένη την στιγμή που είδε το παιδί της να ψυχορραγεί στο ιατρείο: «Πάω κοντά ένα παιδί βουτηγμένο στα αίματα. Να κρυώνει, να τρέμει, να σπαράζει. Έφευγε εκείνη την ώρα. Του λέω είμαι η μανούλα Γρηγόρη. Μου κούνησε το κεφάλι δεν άνοιξε τα μάτια. Μετά από λίγο η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη. Πάμε να τον βάλουμε στο ασθενοφόρο. Έσβησε».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Σ. Δημητρίου, δεν προέκυψαν αντιφάσεις στην δικογραφία και πρόκειται για φόνο για ασήμαντη αφορμή: «Οι μαρτυρίες μιλούν για άτομο δεσποτικό και επικίνδυνο. Οι περιγραφές είναι φρικιαστικές και από την δικογραφία δεν προκύπτει καμία αντίφαση. Ο λόγος ήταν, όπως φαίνεται, αστείος, μάλλον ο Γρηγόρης πήρε κάποια μοτοσικλέτα του φερόμενου δράστη και θέλησε να κάνει μια βόλτα παραπάνω και στη μέση του δρόμου διαπληκτίστηκαν. Υπάρχει μαρτυρία που ο φερόμενος δράστης κυνηγάει τον Γρηγόρη, τον ακινητοποιεί, τον μαχαιρώνει και τον αφήνει μέσα στα αίματα προσπαθώντας να φανεί σαν ατύχημα».

Shares