Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Σπάρτη:Θρήνος για την 22χρονη Σέβη που «έσβησε» στην άσφαλτο-Ψάχνουν απαντήσεις για το τροχαίο

«Ούτε νυφικό δεν μπορούσαμε να της φορέσουμε. Χίλια κομμάτια έγινε» ανέφερε η κ. Γεωργία, θεία της άτυχης Σέβης μιλώντας στο Mega για το μοιράιο τροχαίο που κόστισε τη ζωή στην 22χρονη κοπέλα

Με δυσκολία συγκρατούν τα δάκρυά τους συγγενείς και φίλοι της άτυχης Σέβης. Το 22χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Σκάλας.

Τα άμορφα σιδερικά που έμειναν στην άκρη της εθνική οδού δε θυμίζουν σε τίποτα το δίκυκλο που οδηγούσε τα ξημερώματα του Σαββάτου του άτυχο κορίτσι.

Τα συντρίμμια του έχουν σκορπιστεί και στα δύο ρεύματα της οδού. Οι συγκρούσεις ήταν σφοδρές και το σώμα του κοριτσιού διαμελίστηκε. «Είχε πάρει η νονά της τηλέφωνο για να της φορέσουμε νυφικό και της είπαν τι να της φορέστε νυφικό;» πρόσθεσε η θεία της.

Η Σέβη, όπως μετέφεραν φίλοι της, ήταν ένα κορίτσι που αγαπούσε πολύ τους φίλους της και παρά τις δυσκολίες της ζωής της πάντα χαμογελούσε. Μια πανέμορφη κοπέλα, γεμάτη ζωντάνια και αγάπη για τη ζωή.

«Γνωριζόμαστε από πολύ μικρές και ήμασταν συνέχεια μαζί και ακόμα πιο πολύ τα τελευταία χρόνια. Η Σέβη ήταν καλή κοπέλα ήθελε να περνάει καλά και να μην αφήνει κανέναν παραπονεμένο» σημείωσε μια φίλη της Σέβης.

Το κορίτσι είχε για στήριγμα μόνο τη γιαγιά του καθώς σε πολύ μικρή ηλικία έχασε τον πατέρα της και πριν από μερικά χρόνια η μητέρα της αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Τη διαμέλισαν τα αυτοκίνητα»
Το κορίτσι οδηγούσε στο ρεύμα προ την Σκάλα στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Σκάλας. Στο ύψος της θέσης «Ψηλιά Μάντρα», τρία χιλιόμετρα πριν την διασταύρωση προς Στεφανιά, ένα ΙΧ που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα προς την Σπάρτη συγκρούστηκε με τη μηχανή, την πέταξε απέναντι και σταμάτησε 45 μέτρα πιο κάτω. Ένα δεύτερο ΙΧ- φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγει το σταθμευμένο αυτοκίνητο και τη διαμέλισε.

«Αυτά τα δυο αμάξια που σίγουρα την είχαν πατήσει μπορεί να ήταν κι άλλα… γιατί έχει γίνει κομμάτια. Σας είπα έχει φύγει χίλια κομμάτια» συμπλήρωσε η θεία της.

Συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η Σέβη και να τραυματιστεί ελαφρά ο 51χρονος οδηγός του ΙΧ, ενώ συνελήφθη και ο 56χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος καθώς φαίνεται πως εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Το συγκεκριμένο σημείο ωστόσο, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν την περιοχή, είναι δρόμος καρμανιόλα.

«Από τη Σκάλα μέχρι τη Σπάρτη είναι γεμάτο με σταυρούς. Είναι κρίμα. Είναι αμαρτία από τον Θεό. Νεολαία» κατέληξε η κυρία Γεωργία.

Τώρα, οι οικείοι της επιθυμούν μια τεκμηριωμένη πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει «φως» στην υπόθεση για το πως έφυγε από τη ζωή η όμορφη Σέβη

newsbomb.gr

Shares