Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σπανούλης απόσυρση: «Η στιγμή της αποχώρησής μου δεν αργεί»

Σπανούλης απόσυρση: Τι είπε για την αποχώρηση του από τα γήπεδα.

 Ο Βασίλης Σπανούλης προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, πιθανότατα σύντομα, όπως τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) με αφορμή την παρουσία του Ολυμπιακού στην Λιόν για το ματς με την Βιλερμπάν.

«Φυσικά το έχω σκεφτεί. Είμαι 38 χρονών, σε λίγο καιρό θα γίνω 39. Αυτή η στιγμή θα έρθει πιθανότατα σύντομα. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά από αυτό. Θα ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι με κάτι που σχετίζεται με το άθλημα», τόνισε σχετικά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος απαντώντας για το μυστικό της μεγάλης καριέρας του, δήλωσε: «Πολλή δουλειά, πειθαρχία, αυτοέλεγχος, σεβασμός και θυσίες. Ερωτεύτηκα το άθλημα από το πρώτο λεπτό. Όταν ήμουν παιδί, έκανα και άλλα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, η κολύμβηση και το καράτε. Το μπάσκετ όμως ήταν αυτό που μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα. Αυτό που είχε πάντα τη μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μου, ήταν η αγάπη για το μπάσκετ και την οικογένειά μου».

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, επεσήμανε: «Με τον Γιάννη μιλάμε για πολλά πράγματα. Είναι πάντα πολύ ωραίο να μιλάς μαζί του, γιατί αγαπά το μπάσκετ».

Shares