Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Σπάει την σιωπή της η Σακίρα για τις φήμες

Η Σακίρα έβαλε τέλος στις φήμες ότι έχει βρει νέο σύντροφο μετά το διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην μεταδίδουν και αναπαράγουν τέτοια δημοσιεύματα από σεβασμό στα παιδιά της.

Η Σακίρα πέρασε την πόρτα του δικαστηρίου της Βαρκελώνης το πρωί της περασμένης Πέμπτης (1.12.2022) για να επικυρώσει το διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ μετά από 12 χρόνια γάμου, ενώπιον του δικαστή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο, η Σακίρα έβαλε τέλος στις φήμες ότι έχει ερωτική σχέση με τον δάσκαλο σερφ που της κάνει μαθήματα. Σύμφωνα με την El País, η Κολομβιανή σούπερ σταρ δήλωσε:

«Από σεβασμό για τα παιδιά μου και την ευάλωτη στιγμή που περνούν, ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν τις εικασίες. Δεν έχω σύντροφο και τίποτα άλλο πέρα από το να αφοσιωθώ ολοκληρωτικά στα παιδιά μου και στην ευημερία τους».

Η συμφωνία για τα παιδιά τους
Η Σακίρα θα ζει πλέον στο Μαϊάμι μαζί με τα δυο παιδιά της, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν. Ο Ζεράρ Πικέ θα παραμείνει στην Ισπανία και θα έχει δικαίωμα να τα επισκέπτεται μέχρι και 10 ημέρες το μήνα. Οι δυο τους θα μοιράζονται τα ταξιδιωτικά του έξοδα.

«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές», αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

«Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους».

 

newsit.gr

Shares