Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022

Σοβαρή καταγγελία στο Ρέθυμνο: «Από νοικοκυραίους μας έκαναν κακομοίρηδες!»

«Από νοικοκυραίους μας έκαναν κακομοίρηδες…». Αυτή ήταν η πρώτη ατάκα που ανέφερε στο Daynight.gr με φωνή απελπισμένη ένας κάτοικος του Πρινέ Ρεθύμνου, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είδε το σπίτι του… λαμπόγυαλο.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας, μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, έλειψαν στην Αθήνα για μία υποχρέωση.

Κατά την επιστροφή τους στον Πρινέ, αυτό που αντίκρυσαν όταν μπήκαν στο σπίτι τους, θα τους μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη: η πόρτα ασφαλείας του σπιτιού καθώς επίσης και τα παράθυρα ήταν σπασμένα από βαριοπούλα, το σπίτι ανάκατο και η λεία των ληστών -αν μη τι άλλο- αξιοσημείωτη.

Ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ηλεκτρονικός υπολογιστής, φωτογραφική μηχανή και εργαλεία αξίας «έκαναν φτερά», με τον ιδιοκτήτη να απευθύνεται απελπισμένος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Οι Αρχές έσπευσαν στην οικία όπου συνέλλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ όπως μετέπειτα διαβεβαίωσαν τον παθόντα σχετικά με τους δράστες «κάπου πάει το μυαλό τους και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις…».

Αξίζει, σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκόμισε το Daynight.gr, η περιοχή του Πρινέ έχει μπει για τα καλά στο μάτι των ληστών, καθώς τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουν σημειωθεί τέσσερις συνολικά διαρρήξεις σε σπίτια.

Πηγή: Daynight.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares