Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Σούπερ Καπ στην Ιταλία με πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr

· Γιουβέντους-Νάπολι με «Money Back» και 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του…

Γιουβέντους εναντίον Νάπολι απόψε (22:00), στην έδρα της Σασουόλο, με έπαθλο το τρόπαιο του Σούπερ Καπ.

Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους είναι η πολυνίκης του θεσμού με 8 κατακτήσεις σε 15 τελικούς. Η κυπελλούχος Νάπολι έχει 2 τρόπαια σε 3 τελικούς.

Νοκ άουτ είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση, ενώ αν χρειαστεί η νικήτρια θα αναδειχτεί στα πέναλτι.

Το Σούπερ Καπ της Ιταλίας παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του. Στο ντέρμπι Γιουβέντους-Νάπολι προσφέρεται και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας της Premier League, Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:15 στο Craven Cottage. Τη νίκη θέλει η Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Κινδυνεύει η Φούλαμ, η οποία πάλεψε στο ματς με την Τσέλσι κι έχασε δύσκολα με 0-1, μετά από 5 σερί ισοπαλίες.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στον αγώνα Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλαπλά σκορ για Premier League και Κύπελλο Ελλάδας

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις. Οι σημερινές προσφορές είναι με 5 τριάδες και πολλαπλά σκορ για 2 αγώνες της Premier League και του Κυπέλλου Ελλάδας:

· ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Ισοπαλία στο 2ο ημίχρονο, Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα: Η Μάντσεστερ Σίτι Over 2,5 γκολ στον αγώνα, Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν: Η Μπάγερν Over 4,5 κόρνερ στον αγώνα.

· Άρης-Αστέρας Τρίπολης: Goal, Αρμίνια Μπίλεφελντ-Στουτγάρδη: 4-6 γκολ, Ουντινέζε-Αταλάντα: Η Αταλάντα να κερδίσει και στα 2 ημίχρονα.

· Λειψία-Ουνιόν Βερολίνου: Η Λειψία να κερδίσει και Over 2,5 γκολ στον αγώνα, Σάλκε-Κολωνία: Ημίχρονο ισοπαλία/Τελικό ισοπαλία, Χετάφε-Ουέσκα: Over 2,5 γκολ.

· Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: 2-1, 1-1, 1-3.

· Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός να κερδίσει με μηδέν παθητικό, Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-6 γκολ, Μαρσέιγ-Λανς: Over 9,5 κόρνερ.

· ΠΑΟΚ-Λάρισα: Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο, Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η Φράιμπουργκ Over 1,5 γκολ, Μπέτις-Θέλτα: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Θέλτα.

· Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2-1, 2-2, 2-3.

 

Shares