Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Σουλούκου: «Η Επιτροπή Εφέσεων έχει υποπέσει σε νομικά και λογικά σφάλματα στην απόφαση του ΠΑΟΚ»

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, εξέφρασε την αντίθεση της στην αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον ΠΑΟΚ…

Η κυρία Σουλούκου μιλώντας στο MEGA σχετικά με την αθώωση του ΠΑΟΚ είπε αρχικά: «Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κατά τη γνώμη μας γεννά τεράστια ερωτήματα. Μας είναι αδιανόητο να εξηγήσουμε τα νομικά και λογικά σφάλματα στα οποία έχει υποπέσει. Αναλώνεται σε περίπου 50 σελίδες το σκεπτικό της, να πείσει ότι δύο εταιρείες όπως οι VIALAND και ΠΑΕ Ξάνθη δεν είναι συνδεδεμένες. Δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση. Δύο εταιρείες που λειτουργικά έχουν την ίδια έδρα, έχουν τις ίδιες εγκαταστάσεις. Ιστορικά η μία δημιουργήθηκε από την άλλη και νομικά είναι απόλυτα συνδεδεμένες, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της μίας και ο διευθύνων σύμβουλος επίσης είναι κοινός. Μάλιστα, είναι και εύκολο να το αντιληφθεί κανείς και από την ιστοσελίδα των εταιριών, που εμφανίζονται η μία να ανήκει στην άλλη, κατά δήλωση των ίδιων».

Επιπλέον στάθηκε στο ότι η Επιτροπή Εφέσεων δεν ασχολήθηκε με τον Ιωάννη Καλπαζίδη: «Η κατασκευή αυτή έγινε και ήταν απαραίτητη για να αποφύγει η Επιτροπή Εφέσεων να απαντήσει στο πραγματικό διακύβευμα. Δηλαδή στον ρόλο του ανιψιού Καλπαζίδη σε όλη αυτή την τριγωνική σχέση. Ο ανιψιός Καλπαζίδης βρίσκεται εν μια νυκτί, από σερβιτόρος σε ιδιοκτήτης της RFA των εκατομμυρίων, που εμφανίζει επίσης να κάνει αυξήσεις δεκάδων εκατομμυρίων και να διακινεί εκατομμύρια από την Κύπρο απευθείας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα στοιχεία τα εισέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση και τα στοιχεία βρίσκονται εδώ για να στοιχειώνουν όλους αυτούς που ήταν εμπλεκόμενοι σε αυτή την πρωτοφανή και σκανδαλώδη ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΠΗΓΗ

Shares