Παρασκευή , 24 Σεπτεμβρίου 2021

Σου Κου Family: Με “κρυστάλλινα” δάκρυα αποχαιρέτισε το κοινό η Βαρθακούρη

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η παρουσιάστρια αρχικά δεν μπορούσε να μιλήσει, αφού ήταν πολύ συγκινημένη ,ενώ στην πορεία πήρε τον λόγο και δήλωσε για την φετινή της χρονιά στον ΣΚΑΙ: «Καταλαβαίνετε με όλα αυτά ότι οι εκπομπές δεν είναι η τηλεόραση. Την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ που τυχερή που σήμερα συνειδητοποιώ ότι δεν μετανιώνω για αυτήν την υπογραφή που έβαλα εδώ στον ΣΚΑΙ και πήρα την απόφαση να κάνω το Σου Κου Family με τα καλά του και τα κακά του, με σωστές επιλογές ή όχι. Έβαλα την καρδιά μου και την ψυχή μου, τους αγαπώ όλους κι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας.

Μεγάλο ευχαριστώ στην Εύη Κουτσαυτάκη για την ευκαιρία που μού έδωσε και τον Χρήστο Κόμπο που είναι πλέον στον Alpha. Με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε. Στον Λοϊζο Ξενόπουλο που με πίστεψε κι αυτός και δεν είναι κι ο ίδιος στον ΣΚΑΙ. Την θέση τους πήραν η Άλκηστη Μαραγκουδάκη κι η Γιώτα Σπανού κι ελπίζω από το ραντεβού μας να βγει κάτι πολύ καλό και να κερδίσει η γυναικεία δύναμη.»

Στο τέλος η Αντελίνα Βραθακούρη ευχαρίστησε και τους συνεργάτες της εκπομπής αλλά φυσικά και τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, που ήταν στο πλευρό της

 

Πηγή: newsit.gr

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares