Παρασκευή , 24 Σεπτεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»: «Ασκείται bullying»


«Δεν είναι δυνατόν, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να σιωπήσουμε»

Η απόφαση της Κυβέρνησης για επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», το οποίο με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «αντιδημοκρατικό μέτρο», «διαχωρισμό» και «bullying» που δέχονται οι συνάδελφοί τους.

«Είναι ένα μέτρο που διχάζει -διαχωρίζει και στοχοποιεί τον κλάδο μας και μάλιστα αδίκως, μας βρίσκει ριζικά αντίθετους. Για αυτό λοιπόν το ζήτημα, που καταπατά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και που άπτεται προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων, δεν είναι δυνατόν, δεν πρέπει και δεν μπορούμε να σιωπήσουμε. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα αποδεχθούμε τον διαχωρισμό των συναδέλφων μας και το σχετικό μπούλινγκ που δέχονται», αναφέρει χαρακτηριστικά το Σωματείο.

Και προσθέτει: «Βάσει των σχετικών αποφάσεων του διοικητικού μας συμβουλίου, θα υπάρξουν εκ μέρους μας και οι σχετικές αντιδράσεις, τόσο για τη μη αποστολή των σχετικών στοιχείων που ζητούνται και που απαιτούμε να μην αποσταλούν, όσο και κατά τη διάρκεια επιβολής τυχόν μέτρων σε βάρος των συναδέλφων μας, όπως διατείνεται με διάφορες εκφράσεις της η κυβέρνηση».

 

newsbreak.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares