Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Σόλων Τσούνης: Έχω την αίσθηση ότι θα επαναληφθεί η σειρά “Το σόι”

Όσα εξομολογήθηκε ο Σόλων Τσούνης στη νέα του συνέντευξη.

Τόσο για την παρελθοντικό όσο και την τωρινή τηλεοπτική του παρουσία αλλά και τις προτάσεις για παρουσίαση μίλησε ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τον Δημήτρη Μηλιόγλου την Κυριακή.

«Το τέλος για τη σειρά το “Σόι” ήταν μια απόφαση του καναλιού που την σεβαστήκαμε. Ήταν μια σειρά που για κάποιο λόγο, έχω την αίσθηση, κάποια στιγμή θα ξαναγίνει» εξήγησε, αρχικά, ο όμορφος πρωταγωνιστής.

«Στους Παγιδευμένους δεν είμαι και κακός αλλά σίγουρα δεν είμαι και ένας άνθρωπος με την καλύτερη ηθική. Νομίζω ότι είναι μια σειρά που πάει καλά και δεν ξέρω ακόμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Επισήμως δεν έχουμε πει τίποτα αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα ότι θα συνεχίσει».

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν κάνει προτάσεις και για το Survivor και για το J2US και για διάφορα άλλα πρότζεκτ κατά καιρούς, όπως για παρουσίαση και για πάνελ, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω τολμήσει. Όσον αφορά βέβαια την παρουσίαση, εάν ήταν κάτι που ταιριάζει πάρα πολύ σε μένα και είχε να κάνει με τέχνες, ζωγραφική ή κάτι εικαστικό που θα ένιωθα άνετα μέσα σε αυτό, θα το σκεφτόμουν» ομολόγησε, επίσης, ο Σόλων Τσούνης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

newsIT.gr

Shares