Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

ΣΟΚ!!Το σωματείο εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει την επαναχρησιμοποίηση υλικών μιας χρήσης μέσα στα χειρουργεία-ΕΙΚΟΝΑ

Η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής δεν έχει προηγούμενο και η κατρακύλα της χώρας δεν έχει σταματημό!!!

Σε καταγγελία της διοίκησης του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και της 4ης ΥΠΕ, για εν γνώση τους επανάχρηση υλικών μίας χρήσης σε χειρουργεία προχώρησαν μέλη του Σωματείου Εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο με ημερομηνία 2/11/2022: «Στο Σωματείο μας καταγγέλθηκε από μέλη μας πως γίνεται επαναστείρωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών χειρουργείου μιας χρήσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα παραπάνω γίνονταν εν γνώσει της διοίκησης του νοσοκομείου και της διοίκησης της 4ης ΥΠΕ και ως αποτέλεσμα των περικοπών στην υγεία με όλους τους κινδύνους που συνεπάγονται για τον ασθενή.
Όλα αυτά μάλιστα σε ένα νοσοκομείο που προτίθεται να ξεκινήσει σύντομα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, λειτουργία και απογευματινών χειρουργείων επί πληρωμή.

Πάλι σύμφωνα με την καταγγελία η πρόσφατη καθαίρεση της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας οφείλεται στην μη συμμόρφωσή της με το καταγγελλόμενο γεγονός.

Επειδή ως Σωματείο αγωνιζόμασταν και αγωνιζόμαστε για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας για όλους με σεβασμό στην ζωή και την ασφάλεια των ασθενών ομόφωνα καταγγέλλουμε τέτοιου είδους πρακτικές».

Πραγματικά ο πολιτικός ταρτουφισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχει όρια.

Από τη μία ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδεικνύει μία άτεγκτη στάση απέναντι στους υγειονομικούς σε αναστολή, ως άλλος Ιαβέρης και ταυτόχρονα έχει αφήσει το Ε.Σ.Υ. σε πλήρη αποσύνθεση!!!!

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγη!!!!

Shares