Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣOK!!!Η Ευρώπη υφίσταται αύξηση 1580% στους παιδικούς θανάτους!!!

Τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στο EuroMOMO από τις επίσημες αρχές 27 χωρών σε όλη την Ευρώπη, έδειξαν μια σημαντική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε την ένεση COVID-19 για τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών το 2021 και στη συνέχεια για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών…

Πηγή: The Exposé

Η υποτιθέμενη πανδημία COVID-19 έχει επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μας και η έγκριση του εμβολίου COVID-19 για παιδιά θεωρήθηκε ως μια αχτίδα ελπίδας από όσους πιστεύουν όλα όσα τους λέει η τηλεόραση.

Ωστόσο, τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στο EuroMOMO από τις επίσημες αρχές 27 χωρών σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και του μεγαλύτερου μέρους της Γερμανίας, έδειξαν μια σημαντική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε την ένεση COVID-19 για τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών το 2021 και στη συνέχεια για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών μόλις λίγους μήνες αργότερα.

Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχουν αυξηθεί κατά ανησυχητικό ποσοστό 1.580% σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο, όταν ήταν και το αποκορύφωμα της υποτιθέμενης πανδημίας και η ένεση Covid-19 δεν προσφερόταν στα παιδιά.

Πριν από την έγκριση του εμβολίου Covid-19 για τα παιδιά, ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών στην Ευρώπη ήταν ανύπαρκτος.

Σύμφωνα με το EuroMOMO, κατά τις πρώτες 21 εβδομάδες του 2021, υπήρξαν 346 λιγότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους, δηλαδή υπήρχαν μείον-346 ή 0 υπερβολικοί θάνατοι.

Πηγή

Ωστόσο, μόλις ο EMA ενέκρινε το εμβόλιο Covid-19 για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών την 22η εβδομάδα του 2021, ο αριθμός των υπερβολικών θανάτων άρχισε να αυξάνεται, σημαντικά.

Πηγή

Αυτή η αύξηση των υπερβολικών θανάτων δεν δημοσιοποιήθηκε φυσικά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αλλά δεν αποτέλεσε έκπληξη για όσους γνώριζαν ήδη τη βαριά λογοκριμένη ζημιά που προκαλούσε ο εμβολιασμός με το Covid-19 στους ενήλικες.

Αν είχε δημοσιοποιηθεί, αντί να κρύβεται κάτω από το χαλί, θα είχε προκαλέσει ευρεία ανησυχία στους γονείς που είχαν επιλέξει να εμβολιάσουν τα παιδιά τους λόγω του ότι πίστευαν όλα όσα τους έλεγαν στην τηλεόραση.

Θα είχε επίσης αποτρέψει άλλους γονείς από το να αναγκάσουν τα παιδιά τους να κάνουν ένα εμβόλιο που απλώς δεν έκαναν και δεν χρειάζονται, όταν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) επέκτεινε την άδεια επείγουσας χρήσης της ένεσης Covid-19 της Pfizer για χρήση σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών μόλις λίγους μήνες αργότερα.

Πηγή

Αυτό μπορεί, επομένως, να είχε αποτρέψει τη σοκαριστική αύξηση των υπερβολικών θανάτων που έχουν καταγραφεί μεταξύ των παιδιών στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του 2022.

Αλλά όπως έχουν τα πράγματα, οι συνέπειες της επιλογής να επεκταθεί η άδεια επείγουσας χρήσης του εμβολίου Covid-19 στα παιδιά είχαν εκτεταμένες επιπτώσεις.

Και είναι απόδειξη των προτεραιοτήτων και της απάνθρωπης προσέγγισης των αρχών στη δημόσια υγεία λόγω της τόσο επιπόλαιης περιφρόνησης της υγείας και της ασφάλειας των παιδιών στην επιδίωξη μιας εκστρατείας εμβολιασμού που δεν έχει κάνει τίποτα άλλο από το να προκαλεί εκτεταμένες καταστροφές και να δημιουργεί τεράστια κέρδη για τη Μεγάλη Φαρμακευτική.

Σύμφωνα με το EuroMOMO, υπήρχαν 466 λιγότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους μεταξύ των παιδιών στην Ευρώπη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 στο αποκορύφωμα της υποτιθέμενης πανδημίας.

Πηγή

Ωστόσο, όπως γνωρίζουμε, η υποτιθέμενη πανδημία δεν έπληξε πραγματικά την Ευρώπη μέχρι περίπου τον Μάρτιο του 2020.

Δυστυχώς, για τις αρχές, αυτό κάνει την απόφαση για τη φυλάκιση των παιδιών ακόμη χειρότερη, καθώς καταγράφηκαν 616 λιγότεροι θάνατοι μεταξύ των παιδιών στο αποκορύφωμα της υποτιθέμενης πανδημίας.

Πηγή

Αν το συνδυάσετε αυτό με το γεγονός ότι η τάση αυτή συνεχίστηκε το 2021 μέχρι την επέκταση από τον EMA της άδειας επείγουσας χρήσης της ένεσης Covid-19 της Pfizer για χρήση σε παιδιά ηλικίας 12-15 ετών, τότε καταλαβαίνετε γιατί τα στοιχεία αυτά εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι κυβερνήσεις, οι ΜΚΟ, οι ρυθμιστικές αρχές φαρμάκου και οι επιστήμονες και οι γιατροί που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους ήταν τόσο πρόθυμοι να δώσουν μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA στην αγκαλιά των παιδιών.

Οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι ο υποτιθέμενος ιός Covid-19 δεν αποτελούσε κίνδυνο για τα παιδιά και ότι στην πραγματικότητα ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πραγματικά απίστευτο ότι τα παιδιά υποβλήθηκαν σε πειραματικά εμβόλια με γνωστές παρενέργειες και άγνωστες μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Με τραγικό τρόπο, μετά την επείγουσα έγκριση του εμβολίου Covid για τα παιδιά, καταγράφηκαν 1.953 υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ της 22ης εβδομάδας του 2021 και της 52ης εβδομάδας του 2022.

Πηγή

Πηγή

Πηγή

Επομένως, μεταξύ της 22ης εβδομάδας του 2019 και της 52ης εβδομάδας του 2020, σημειώθηκαν 132 λιγότεροι θάνατοι από τους αναμενόμενους μεταξύ παιδιών ηλικίας 0-14 ετών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε μια παράλληλη σύγκριση με τα στοιχεία μετά την έγκριση του εμβολίου Covid-19.

Όμως, λόγω του γεγονότος ότι πριν από την έγκριση του εμβολίου Covid-19 για παιδιά και στο αποκορύφωμα της πανδημίας του Covid-19 καταγράφηκε αρνητικός αριθμός υπερβολικών θανάτων, είναι δύσκολο για εμάς να εξισώσουμε την ακριβή αύξηση των υπερβολικών θανάτων.

Η ποσοστιαία αύξηση των 1.953 υπερβολικών θανάτων μεταξύ της 22ης εβδομάδας του 2021 και της 52ης εβδομάδας του 2022 έναντι -132 υπερβολικών θανάτων μεταξύ της 22ης εβδομάδας του 2019 και της 52ης εβδομάδας του 2020 ισοδυναμεί με -1.580%. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι οι υπερβολικοί θάνατοι έχουν στην πραγματικότητα αυξηθεί και όχι μειωθεί, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι υπερβολικοί θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά 1.580% / 16,8x.

Ή θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε τους -132 υπερβολικούς θανάτους το 19/20 σε αριθμό 1 και να προσθέσουμε την ίδια διαφορά στους 1.953 υπερβολικούς θανάτους το 21/22. Αυτό ισοδυναμεί με 2.086 υπερβολικούς θανάτους. Η αύξηση των υπερβολικών θανάτων τότε ισοδυναμεί με μια συγκλονιστική και απίστευτη αύξηση 208.500% / 2.086x.

Αλλά με όποιον τρόπο κι αν το δούμε, τόσο τα νούμερα όσο και η συσχέτιση είναι ξεκάθαρα. Η έγκριση του εμβολίου Covid-19 από τον EMA για τα παιδιά προκάλεσε σημαντική αύξηση των υπερβολικών θανάτων σε όλη την Ευρώπη, ενώ πριν από την έγκριση υπέστησαν λιγότερους θανάτους από τους αναμενόμενους.

Πηγή δεδομένων

Συμπερασματικά, η αύξηση των υπερβολικών θανάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη μετά την έγκριση του εμβολίου COVID-19 για παιδιά εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου και τις επιλογές των αρχών.

Το γεγονός ότι οι αρχές συνεχίζουν να πιέζουν για τον εμβολιασμό των παιδιών, παρά τις συντριπτικές αποδείξεις για τη βλάβη, είναι τόσο απάνθρωπο όσο και προδοσία της εμπιστοσύνης του κοινού.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για να αποκαλυφθούν οι λόγοι πίσω από αυτή την τραγωδία και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο άλλο. Η ασφάλεια και η ευημερία των παιδιών μας πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Πρέπει να απαιτήσουμε διαφάνεια, υπευθυνότητα και να τερματιστεί αυτό το συνεχιζόμενο πείραμα εμβολιασμού των παιδιών μας.

Είναι καιρός οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι επαγγελματίες υγείας να ενωθούν και να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την καταστροφική πραγματικότητα.

του primenews.press

Shares