– Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)

– Κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)

– Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη σχέση της αδικοχαμένης κοπέλας με τον 43χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση και με άλλη μία κοπέλα (σ.σ. ηλικίας 17 ετών) την οποία γνώρισε και αυτή όταν ήταν στην «τρυφερή» ηλικία των 14 ετών. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του Δ.Λ., στο οποίο βρέθηκαν βίντεο και φωτογραφίες με τις ανήλικες κοπέλες, στοιχεία τα οποία θα περιληφθούν στη δικογραφία που σχηματίζεται. Πέραν τούτου, στο σπίτι του, έχει βρεθεί και πορνογραφικό υλικό με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής να εξετάζουν την προέλευση του.

Ο πατριός χτύπησε τον 43χρονο

Μόλις δύο 24ωρα πριν η 14χρονη μαθήτρια πέσει στις γραμμές του Ηλεκτρικού, η οικογένεια της είχε μάθει για την ερωτική σχέση με τον 43χρονο Δ.Λ. Ο πατριός της κοπέλας έγινε έξαλλος και πήγε στο κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή, χτυπώντας τον άσχημα. Αμέσως μετά, μαζί με τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, πήγαν στη ΓΑΔΑ και ενημέρωσαν του αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, καταγελώντας αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι 43χρονος διατηρούσε κατάστημα με ψιλικά στο Μοσχάτο, το οποίο εκμεταλλεύονταν για να γνωρίζει και να προσεγγίζει νεαρά κορίτσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές του έτους ο Δ.Λ. άρχισε να προσεγγίζει την 14χρονη -που πήγαινε μέχρι τότε ως πελάτισσα στο κατάστημα- και εκμεταλλευόμενος την ευαισθησία της άρχισαν να κάνουν παρέα, να βγαίνουν μαζί, μέχρι που σύναψαν ερωτική σχέση.

Η «βουτιά θανάτου» και το σημείωμα

Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες 48 ώρες, είχαν ως αποτέλεσμα η 14χρονη μαθήτρια να βυθιστεί στη θλίψη και να κάνει «βουτιά θανάτου» από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο. Μάλιστα, πάνω της κι ένα σημείωμα με το οποίο απευθύνονταν στον 43χρονο Δ.Λ., το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε:

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δ. μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».