Τρίτη , 27 Σεπτεμβρίου 2022

Σοκαριστικό βίντεο με παιδάκια να τρώνε πατατάκια φτιαγμένα από έντομα!

Άρχισε ήδη το…πανήγυρι με τους ελίτ, χωρίς καθυστέρηση, να εφαρμόζουν κατά γράμμα όσα επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων, αφού έχουν παραμυθιάσει τον κόσμο με την κλιματική αλλαγή με σκοπό να αποφευχθεί η αξιοποίηση του φυσικού πλούτου για την ενέργεια, αλλά το ίδιο και στον τομέα της γεωργίας. 

Τον περίπατο στο διαδίκτυο κάνει το βίντεο, δείχνοντας παιδάκια από την Αυστραλία να τρώνε ένα είδους ασυνήθιστου σνακ. Συγκεκριμένα, είναι πατατάκια αποτελούμενα από έντομα.

Πριν λίγες εβδομάδες, η ΕΕ, αλλά και σχεδόν ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα, ενέκρινε την κατανάλωση εντόμων ως εναλλακτική για την “αντιμετώπιση” της ενεργειακής κρίσης, η οποία θα επιφέρει και την επισιτιστική.

Ενστάσεις έχουν ακουστεί από την άλλη μεριά της επιστημονικής κοινότητας, η οποία επισημαίνει, πως η κατανάλωση εντόμων θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές βλάβες.

Αφού λοιπόν παραμύθιασαν τον κόσμο περί της κλιματικής αλλαγής, κι ότι πρέπει να μειωθεί η αγροτική δραστηριότητα, κάνοντας μια αμφιβόλου ποιότητας ενεργειακής μετάβασης προς την “πράσινη” ενέργεια, ο κόσμος προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

Αξίζει άραγε ο κόσμος την δημοκρατία, όταν υπάρχει τόσο έντονο φαινόμενο μαζοποίησης; Ή μήπως η δημοκρατία είναι μια οφθαλμαπάτη και είχε καταλυθεί προ πολλού;

https://twitter.com/NiCoLeEliSei1/status/1568211096028463104?t=7qWjtY_jAg4PeN4x2bWDHg&s=09

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares