Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σοκαριστικό βίντεο: Μαθήματα δολοφονικών μεθόδων διδάσκονται τα μέλη της Antifa…..

Οδηγίες για να βγάζουν τα μάτια των αντιπάλων τους


Μυστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από την ομάδα whistleblower Project Veritas αποκάλυψε ότι η ομάδα Rose City Antifa στο Πόρτλαντ του Όρεγκον είναι εξαιρετικά οργανωμένη και εξαιρετικά βίαιη.

Το βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε από έναν από τους ερευνητικούς δημοσιογράφους του Project Veritas, ο οποίος είχε διακινδυνεύσει τη ζωή του για να διεισδύσει στην εξτρεμιστική ομάδα, κυκλοφόρησε την Πέμπτη το πρωί και δείχνει αρκετές από τις μυστικές συναντήσεις της ομάδας.

Το πρώτο μέλος της Rose City Antifa στο οποίο οι θεατές βλέπουν είναι ένας άντρας που ονομάζεται Nicholas Cifuni. Σε ένα από τα αποσπάσματα, ο Cifuni εξηγεί σε νεοσύλλεκτους ότι πρέπει να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους κατά τη διεξαγωγή βίας εναντίον πολιτικών εχθρών.

«Μην γίνεσαι αυτός ο γαμημένος άντρας που τραβούν φωτογραφίες σου», λέει ο Cifuni.

«Η αστυνομία θα λέει,”τέλεια που μπορούμε να διώξουμε αυτούς τους γαμημένους, να δούμε πόσο βίαιοι είναι” και όχι ότι δεν είμαστε, αλλά πρέπει να κρύψουμε αυτό το σκατά», προσθέτει.

«Εξασκηθείτε σε πράγματα όπως ένα μάτι, χρειάζεται πολύ λίγη πίεση για να τραυματίσετε τα μάτια κάποιου. Δεν είναι πυγμαχία, δεν είναι kickboxing, είναι σαν να καταστρέφεις τον εχθρό σου. ”

Στη συνέχεια, στο βίντεο γνωρίζουμε τον Adam Rothstein – έναν άλλο ηγέτη της Rose City Antifa.

Κατά τη διάρκεια μίας από τις μυστικές συναντήσεις της ομάδας σε ένα βιβλιοπωλείο του Πόρτλαντ, ο Ρότσταϊν λέει στους συντρόφους του: «Αν καταστρέψεις την ημέρα τους, αν τους αρέσει… τους κάνεις να νιώθουν σαν να φαίνονται γελοίοι, να τους κάνουν να νιώθουν υπερβολικοί… Και επομένως, ολόκληρο το πράγμα της Αμερικής Τραμπ θα πάει στο δρόμο. ”

Ο δημοσιογράφος που διείσδυσε στο Project Vertitas, ένας άντρας που φοράει γυαλιά ηλίου, μια μάσκα σκι και μια μαύρη κουκούλα για να κρύψει την ταυτότητά του, μιλάει σε συνέντευξη σε όλο το 4λεπτο τμήμα βίντεο και αποκαλύπτει τις τακτικές και την οργανωτική δομή της ομάδας.

«Δεν διστάζουν να επιτεθούν ή να υποκινήσουν βία», λέει ο διεισδυτής. «Στις τάξεις μας και στη συνάντησή μας… μιλάμε για όπλα και τι να φέρουμε και τι πρέπει να έχουμε.»

«Το Rose City είναι πολύ πιο δομημένο, σχεδόν σαν μια εταιρεία. Έχω την αίσθηση ότι χρησιμοποιείται κάποιο είδος εξωτερικής χρηματοδότησης, επιρροής ή πόρων », λέει.

 

 

ΠΗΓΗ

Shares