Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σοκαριστικό βίντεο δίχνει Ολλανδούς αστυνόμους να ανάβουν πυρ σε αγρότες-διαδηλωτές

Εικόνες ακραίου καθεστώτος από μια χώρα, που κάποτε θεωρούνταν ως Ευρωπαϊκό πρότυπο, έρχονται στο φως της  δημοσιότητας, αυτή την φορά με Ολλανδούς αστυνόμους να πυροβολούν συμπολίτες τους και να βγάζουν όπλο στον κάθε οδηγό.
Ως γνωστόν, οι αγρότες εδώ και λίγο καιρό βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν για τον ακραίο κλιματονόμο που έρχεται προς ψήφιση στην Ολλανδική βουλή, ο οποίος θα μειώσει την κατανάλωση τροφίμων προς τα ζώα με την σκοπιμότητα “προστατευτεί ο πλανήτης από την κλιματική αλλαγή”.

Από τότε, πρωτοφανείς εικόνες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας με το καθεστώς να συμπεριφέρεται απάνθρωπα και με αποξενωτικό ύφος σε όσους διαδηλώνουν κατά του κλιματονόμου.

Συγκεκριμένα και όπως παρατηρείται από το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο, αστυνόμοι άναψαν πυρ σε τρακτέρ που διέσχισε τον δρόμο, πηγαίνοντας προς τον προορισμό του. Δεν φάνηκε εν τέλει να το είχαν ακινητοποιήσει.

Στο δεύτερο βίντεο ξετυλίγεται μια τρομακτική απόχρωση με τους αστυνόμους να βγάζουν όπλο και να σημαδεύουν οδηγό σε μερσεντές, ενώ ο ίδιος είχε ήδη σταματήσει το όχημα του, εκτελώντας τις διαταγές της αστυνομίας. Το σκηνικό έχει πανικοβάλλει τους χρήστες του τουίτερ αφού οι εικόνες δεν αρμόζουν σε ευρωπαϊκή χώρα και μέλος της Ε.Ε

Shares