Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σοκαριστική καταγγελία πολίτη: “Μας απαγορεύουν να φοράμε μάσκα στο νοσοκομείο”!

Ενώ η επιδημία του κορωνοϊού βρίσκεται σε πλήρη έξαρση και οι πολίτες είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, έρχεται μία καταγγελία πολίτη να δημιουργήσει ερωτηματικά για την συμπεριφορά των φορέων υγείας στην κρίση αυτή.

Ο συγκεκριμένος πολίτης (του οποίου τα στοιχεία διαθέτει το Voice News αλλά δεν δημοσιεύει για την διαφύλαξη της ιδωτικότητας του) αποκαλύπτει τα εξής:

“Καλησπέρα. Στο ΥΓΕΙΑ κανένας γιατρός και κανένας νοσηλευτής δε φοράει μάσκες και ο κόσμος μπαίνει επίσης χωρίς μάσκες.. Επιπλεόν δεν υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά ουτε στο λογιστήριο, ούτε στη ρεσεψιόν.. Σε κανέναν κοινόχρηστο χώρο παρά μόνο στα γκισέ των νοσηλευτών στους ορόφους των δωματίων…Μάλιστα δεν αφήνουν τις αποκλειστικές να φορέσουν γάντια και μάσκες, στη δική μας έκανε παρατήρηση η προϊσταμένη για τη μάσκα!!!!! Κάντε κάτι.. Καλή δύναμη”

3 φορες εκαναν παρατηρηση στις αποκλειστικες για τη μασκα!!!! Και για τα γαντια, λέγοντας οτι δεν ειναι ωραια εικόνα!!!

Εμενα μου ειπαν οτι δε χρειαζεται να τη φοραω!! και οτι οι οδηγίες τους είναι να ΜΗ φοραει κανεις τους.. Οι δε γιατροί ουτε για πλακα δεν έπαιρναν κανένα μέτρο προστασίας!! Τι συμβαίνει; Πραγματικά δεν καταλαβαινω που ακριβώς αποσκοπούν… Το μυαλό μου κάνει σκέψεις που ούτε για αστείο δε μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να ισχύουν… Πρέπει νομίζω να γίνει κάποια άμεση παρέμβαση…

Με κάθε ειλικρίνεια και με πλήρη ευθύνη των όσων λέω και τις 6 ημέρες που επισκέφτηκα το Υγεία για να δω τον πατέρα μου, ΔΕΝ υπήρχε κανένα απολύτως μέτρο προστασίας που να χρησιμοποιεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από το προσωπικό (γιατροί, νοσηλεύτριες κλπ) ούτε από τους ασθενείς και κανένας έλεγχος των δεκάδων!! πολιτών που μπαινόβγαιναν..”

 

Shares