Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σοκαριστική επίθεση σε δημοτικό αστυνομικό από Ρομά

Λαμία: Σοκαριστική επίθεση σε δημοτικό αστυνομικό από Ρομά

Ο δημοτικός αστυνομικός ζήτησε από παράνομα σταθμευμένο όχημα να μετακινηθεί και κατέληξε να δέχεται άγριο ξυλοδαρμό από Ρομά

Δολοφονική επίθεση από Ρομά σε δημοτικό αστυνομικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/11 στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων πολιτών, ένας δημοτικός αστυνομικός έπεσε λιπόθυμος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές τουλάχιστον 7 Ρομά, που σε ανύποπτο χρόνο εμφανίστηκαν για να συνδράμουν στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Η απαράδεκτη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας σταμάτησε στη νότια είσοδο της πλατείας, για να ζητήσει από ένα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο να απομακρυνθεί.

Το αμάξι φέρεται να ανήκει σε Ρομά, που αμέσως ειδοποίησε κι άλλα άτομα που έφτασαν στο σημείο και επιτέθηκαν βάναυσα στον έναν κυρίως δημοτικό αστυνομικό μέχρι που τον άφησαν λιπόθυμο στο έδαφος.

Από τη μανία τους δε γλύτωσε ούτε ο συνάδελφός του, ενώ κι ένας ακόμη περαστικός που τόλμησε να μπει στη μέση, δέχθηκε κλωτσιά στο πρόσωπο.

Μέσα σε λίγα λεπτά στην πλατεία Πάρκου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τους Ρομά να προσπαθούν να ξεφύγουν προς κοντινή οδό.

Ωστόσο, στην ανατολική έξοδο της Λαμίας άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ τους έστησαν μπλόκο με αποτέλεσμα να δεχθούν και εκείνοι επίθεση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο ενισχύθηκαν με τη συμβολή της ΟΠΚΕ και άλλων υπηρεσιών, ενώ οι Ρομά πιάστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Πηγή: newsbomb.gr

Shares