Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Σοκαρισμένο ολόκληρο το Ρέθυμνο: «Έφυγε» η Νικολέτα Κοπάση στα 34 της χρόνια!

Νικολέτα Κοπάση

Με μια αδιανόητη είδηση «ξύπνησε» το πρωί της Τρίτης το Ρέθυμνο. Αυτήν του θανάτου της 34χρονης Νικολέτας Κοπάση.


Το νέο για τον αιφνίδιο και αδιανόητο θάνατο της νεαρής γυναίκας έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη, καθώς η ίδια ήταν πολύ αγαπητή και διέθετε έναν πολύ διευρυμένο κοινωνικό κύκλο.

Άπαντες συζητούν για το απίστευτο αυτό περιστατικό, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τη χαμογελαστή γυναίκα.

Η Νικολέτα Κοπάση αφήνει πίσω της δύο ανήλικα παιδιά και έναν λατρεμένο σύζυγο, τον πασίγνωστο Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία Γρηγόρη Πολυμίλη.

Το Daynight.gr τους εύχεται ολόψυχα να βρουν το αστείρευτο κουράγιο που απαιτεί η τραγική αυτή συνθήκη…

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΚ
Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο της Νικολέτας Κοπάση, ανιψιάς του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Λευτέρη Κοπάση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Η οικογένεια του Ο.Α.Κ. όπως και όλη η κοινωνία της Κρήτης, θρηνούν το θάνατο μιας νέας κοπέλας, που “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω της, δύο ανήλικα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι, διότι ο θάνατος της Νικολέτας Κοπάση, ακουμπά την ίδια την οικογένεια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς η εκλιπούσα ήταν ανιψιά του αγαπητού προέδρου του Δ.Σ. και φίλου, Λευτέρη Κοπάση.

Η απώλεια της, μας γέμισε όλους με θλίψη και χιλιάδες αναπάντητα “γιατί”. Ένας δραστήριος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια μητέρα, “έφυγε” τόσο νωρίς και τόσο άδικα, αφήνοντας πίσω της πολύ πόνο αλλά κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η σκέψη και η καρδιά μας, είναι δίπλα στην οικογένεια σας φίλε Λευτέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”.

Πηγή: Daynight.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares