Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρει το βίντεο με ληστή να χτυπάει με ρόπαλο γυναίκα υπάλληλο…

Η άτυχη γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

 


Σοκ προκαλεί το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη στιγμή που ένας ληστής χτύπησε στο κεφάλι με ρόπαλο την υπάλληλο καταστήματος με αθλητικά είδη στην πόλη Ναβοχόα στο Μεξικό.

Στο βίντεο φαίνεται ο Χοσέ Μαρτίν, όπως είναι το όνομα του δράστη, να περιεργάζεται ένα ρόπαλο ενώ η 52χρονη υπάλληλος του στρέφει την πλάτη για να πάει στο ταμείο.

Εκείνη τη στιγμή ο Μαρτίν τη χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι με τη γυναίκα να συγκρατεί την πτώση της πάνω σε έναν πάγκο και να μένει ακίνητη, σοκαρισμένη και ανήμπορη από το χτύπημα που έχει μόλις δεχθεί.

Αδιάφορος για την κατάσταση της 52χρονης ο Μαρτίν φαίνεται να την προσπερνάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα και ατάραχος να παίρνει τα χρήματα από το ταμείο.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον Μαρτίν με τη βοήθεια ενός οδηγού ταξί ο οποίος είδε το βίντεο όταν αυτό αναρτήθηκε στο Facebook από τον γιο της 52χρονης.

Η 52χρονη γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς έχει ήδη υποβληθεί σε 10ωρη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οίδημα που της προκάλεσε το σφοδρό χτύπημα.

 

πρωτο θεμα

Shares