Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σοκάρει η Ευγενία Σαμαρά: «Φανταζόμουν ότι σε ηλικία 35 ετών θα είχα οικογένεια και παιδιά»

“Η ερώτηση περί παιδιού, ειδικά σε συνεντεύξεις έχει κάπως μαζευτεί. Λίγο το σκέφτονται οι άνθρωποι να ρωτήσουν” τονίζει, επίσης, η Ευγενία Σαμαρά.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» στον Alpha το Σάββατο με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του σίριαλ «Σασμός». Η κούκλα ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην τηλεοπτική της Στέλλα όσο και σε όσα φανταζόταν για εκείνη στην ηλικία των 35 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Ευγενία Σαμαρά εξομολογήθηκε πως «στα 35 με φανταζόμουν κάπως πιο σοβαρή. Μάλλον όλο αυτό που κουβαλάμε κοινωνικά, ότι θα είχα οικογένεια και παιδιά. Όχι ότι δεν το σκέφτομαι, ή ότι είναι μακριά αλλά στα 35 ποια είμαι, πολύ συγκροτημένος άνθρωπος. Και δεν είμαι».

«Η ερώτηση περί παιδιού, ειδικά σε συνεντεύξεις έχει κάπως μαζευτεί. Λίγο το σκέφτονται οι άνθρωποι να ρωτήσουν «γιατί δεν κάνετε παιδιά;», είναι κάπως άβολο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχουν. Αν πάω στη Θεσσαλονίκη και δω τους δικούς μου, μπορεί να με ρωτήσουν για το επόμενο βήμα. Εντάξει γελάω».

«Έχω στρες για πολύ χαζά πράγματα που έχουν να κάνουν με το να είμαι σωστή όπως το ότι έχω αργήσει 10 λεπτά, ότι είπα κάτι και μήπως ο άλλος το πήρε αλλιώς» συμπλήρωσε, επίσης, η Ευγενία Σαμαρά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

 

zappit.gr

Shares