Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΣΟΚΑΡΕ το Reuters και τους ΞΕΝΟΥΣ ο Κ. Βελόπουλος! Όσα λέει στην Ελλάδα τα λέει και εκτός – Δεν κοροϊδεύει…

Όπως είναι λογικό, τα διεθνή (όπως και τα εγχώρια) συστημικά ΜΜΕ, έχουν ξεκινήσει έναν βρόμικο πόλεμο κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, ειρωνευόμενα τη δουλειά του αλλά και τις απόψεις του.Ο λόγος αυτή τη φορά για το Reuters το οποίο πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, και στην εισαγωγή του άρθρου του τον αναφέρει ως «περιστασιακό παρουσιαστή, πωλητή θαυματουργών θεραπειών και εκκολαπτόμενο πολιτικό», ο οποίος «θέλει να χτίσει ένα τείχος για να κρατήσει τους μετανάστες εκτός Ελλάδας και έχει δηλώσει ότι θα έκανε δημοψήφισμα για την εφαρμογή της θανατικής ποινής για εμπόρους ναρκωτικών και παιδεραστές».

Αρχικά το άρθρο αναφέρεται στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι «ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, κερδίζοντας ένα εισιτήριο για το ελληνικό κοινοβούλιο, με την Ελληνική Λύση».

Στη συνέχεια, αφού μεταφέρει κάποιες δηλώσεις του κ. Βελόπουλου, το Reuters ειρωνεύεται την άποψη του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ότι «η χώρα ξεπουλήθηκε από τους πολιτικούς της και τους Ευρωπαίους συμμάχους της, καθώς “χτυπιόταν” από κρίση σε κρίση, αναγκάζοντας χιλιάδες Έλληνες να μεταναστεύσουν και εκατοντάδες χιλιάδες να μείνουν άνεργοι».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι το επιχειρησιακό του μοντέλο χρησιμοποίησε φυσικούς πόρους για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, γεγονός που τον οδήγησε στο επόμενο σκάψιμό του στους πολιτικούς αντιπάλους του. «Δεν έχουν εργαστεί ποτέ μια μέρα στη ζωή τους», είπε.

Αναφέρει στο συνέχεια το Reuters: «Συνδυάζοντας την ψευδοεπιστήμη, τις θεωρίες συνωμοσίας και τον εθνικισμό, ο Βελόπουλος εξαπέλυσε το εξής αφήγημα: η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει χριστιανική, η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να χρεώνει για κάθε ένα από τα τεχνουργήματά της που βρίσκονται σε μουσεία σε όλο τον κόσμο και πρέπει να σταματήσει το μεταναστευτικό κύμα προς την Ελλάδα».

«Πρώτα από όλα, θα έφτιαχνα ένα τείχος στον Εβρο, με νάρκες. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Ευρώπη. Θα προστατεύσω τα σύνορα για έναν και μόνο λόγο, επειδή κινδυνεύω από την Τουρκία», δηλώνει στο Reuters ο Βελόπουλος.

«Οι διακινητές ανθρώπων είναι εγκληματίες όπως οι παιδεραστές και οι έμποροι ναρκωτικών και πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο».

Το άρθρο του Reuters κλείνει με μια δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου ότι «θα ήταν υπερήφανος αν ήταν υπεύθυνος για το τέλος των Ναζί στην Ελλάδα» αναφερόμενος στην υποστήριξη που λέγεται ότι είχε από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές.

Η συνέντευξη αυτή είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν είναι σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Γιώργο Παπανδρέου που έλεγαν άλλα στην Ελλάδα κι άλλα στους ξένους. Έχει θέσεις και πρόγραμμα και λέει ακριβώς τα ίδια όπου κι αν μιλήσει.
Με πληροφορίες από Reader.gr

Shares