Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σοκ: Τρεις αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο…

14χρονη έπεσε στις ράγες του τρένου στο Μοσχάτο- Άντρας αυτοπυροβολήθηκε στο Μαρούσι – Γυναίκα έπεσε στον ισθμό της Κορίνθου – Ακόμα δυο απόπειρες αυτοκτονίας σε Θεσσαλονίκη και Χανιά


Σοκ προκαλούν οι τρεις νέες αυτοκτονίες ανθρώπων που σημειώθηκαν μόλις το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας σε Μοσχάτο, Μαρούσι και Κόρινθο, την ώρα που δυο ακόμα γυναίκες προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους σε Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη «βουτιά» θανάτου χθες το μεσημέρι της 14χρονης κοπέλας στις ράγες του τρένου στο σταθμό του Μοσχάτου.

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση της αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας.

Ο 43χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης μετά την καταγγελία των γονιών της μικρής είχε παραδεχθεί πως πράγματι διατηρούσε σχέση με το κοριτσάκι.

Όπως είπε, γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου όπου το κοριτσάκι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια. Κάποια στιγμή, βρήκε την ευκαιρία όταν την είδε στεναχωρημένη και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να της κερδίσει την εμπιστοσύνη και άρχισαν να κάνουν πολύ στενή παρέα. Αγνοώντας φυσικά πως είχε στριμώξει ένα μικρό παιδί με άγριες και αρρωστημένες διαθέσεις το οποίο μάλιστα είχε την ηλικία της κόρης του. Ο 43χρονος, παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κοριτσάκι δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν…

Λίγες ώρες αργότερα αιματηρό τέλος είχε ο καυγάς ενός ζευγαριού στο Μαρούσι: Ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί ένοπλος στο σπίτι του, έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος.

Νωρίτερα, είχε τσακωθεί άγρια με τη γυναίκα του και στη διάρκεια του καβγά είχε πυροβολήσει δύο φορές στο ταβάνι του σπιτιού. Η γυναίκα έντρομη, κατάφερε να απομακρυνθεί από το σπίτι, ενώ επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο δεν κατάφεραν να προλάβουν την τραγωδία.

Σήμερα το πρωί τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, ηλικίας περίπου 35 ετών όταν έπεσε στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Προανάκριση κάνει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

Την ίδια ώρα χθες Πέμπτη μία 66χρονη γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Χανιά. Η 66χρονη νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα και σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως απόπειρα αυτοκτονίας από την αστυνομία.

Την 66χρονη είδε αιμόφυρτη στο δρόμο η κόρη της, που μένει στο ισόγειο της οικοδομής και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Το βράδυ της Πέμπτης στο κενό έπεσε μία 20χρονη από μπαλκόνι διαμερίσματος στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια της πτώσης.

 

πρωτο θεμα

Shares