Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ!!! Τρικυμία εν κρανίω από Ζελένσκι-Συνεχίζει στο δρόμο του παραλογισμού με απίστευτες απαιτήσεις!(vid)

To απώλεσε εντελώς!!!

Δεν έχει τέλος ο ολισθηρός κατήφορος του Ζελένσκι, καθώς διαδέχεται το ένα σοκ μετά το άλλο στα πεδία των μαχών από τους Ρώσους και παράλληλα βλέπει να αποβαίνουν άκαρπες, οι όποιες βοήθειες λαμβάνει από την Δύση.

Μπορεί, λοιπόν, η κυβέρνηση των υποκλοπών-Μητσοτάκη, να “αδειάζει” να νησιά του Αιγαίου από όπλα, που στέλνει στην Ουκρανία, αλλά φαίνεται πως δεν αρκούν για την ανατροπή των δεδομένων στην κονίστρα της Ουκρανίας.

Πλέον, είναι πασιφανές, πως ο ηθοποιός-πρόεδρος Ζελένσκι, εκτός από συνεντεύξεις στο Netflix και φωτογραφήσεις σε lifestyle περιοδικά, μπορεί να προσφέρει και άπλετο γέλιο στους Ρώσους, με τις απαιτήσεις τους, σαν να μιλάει από θέση ισχύος.

Πρόκειται για άλλη μία θλιβερή παρουσία του μπροστά στη κάμερα σε βάρος των ίδιων των Ουκρανών, οι οποίοι εξαιτίας του Ζελένσκι έχουν βρεθεί σε μία αυτοκαστροφική ατραπό, η  οποία μόνο την πορεία προς την ήττα ορίζει ως προοπτική.

Οι πολύωρες, άλλωστε, διακοπές ρεύματος μέχρι και στη πρωτεύουσα της Ουκρανίας, αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της εξοντωτικής πολιτικής του πολυεκατομμυριούχου Ζελένσκι!!!

Ιδού… οι απαιτήσεις ενός ηττημένου: 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares