Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024

ΣΟΚ!!! Τρένο εκτροχιάστηκε με επικίνδυνα υλικά!!!-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Ένα τρένο που περιείχε ένα βαγόνι με επικίνδυνα υλικά εκτροχιάστηκε την Πέμπτη στην πόλη Van Buren έξω από το Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, αναφέρουν αναφορές.

Η αιτία του εκτροχιασμού δεν έγινε αμέσως σαφής.

Η αστυνομία είπε στο Fox2 Detroit ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ότι η περιοχή δεν είναι επικίνδυνη και ότι οι δρόμοι θα κλείσουν στην περιοχή ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

«Είμαστε επίσης σε επαφή με τις αρμόδιες ομοσπονδιακές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της EPA», δήλωσε η εκπρόσωπος Debbie Dingell, D-Mich., σε δήλωση που έλαβε το Fox2 Detroit.

“Αυτή τη στιγμή κανείς δεν γνωρίζει την απελευθέρωση επικίνδυνων υλικών, το αυτοκίνητο που μετέφερε επικίνδυνο υλικό έχει τοποθετηθεί σε όρθια θέση και απομακρύνεται από την περιοχή των άλλων εκτροχιασμένων αυτοκινήτων και η EPA αποστέλλει ομάδα για να διασφαλίσει τη δημόσια ασφάλεια.” είπε.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Γκρέιτ Λέικς και Ενέργειας του Μίσιγκαν δήλωσε επίσης ότι «είναι ενήμερο για τον εκτροχιασμό του τρένου στο Van Buren Township, στην κομητεία Γουέιν, όπου οι αρχικές αναφορές δείχνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό από τον εκτροχιασμό.

“Το προσωπικό της EGLE είναι καθ’ οδόν προς το σημείο για να βοηθήσει στην αξιολόγηση της κατάστασης”, πρόσθεσε.

πληροφορίες foxnews.com

Shares