Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σοκ στο Μίσιγκαν: 9χρονος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, που φοβόταν ότι «μεγάλωνε έναν serial killer»….

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινή γνώμη – Οι κόρες του θύματος και θετές αδερφές του δράστη υπερασπίζονται τον ανήλικο, λέγοντας ότι δεν ήξερε τι έκανε


Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινή γνώμη στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Η 51χρονη Pauline Randol έπεσε θύμα δολοφονίας μέσα στην οικία της στην πόλη φον Ρίβερ την περασμένη Δευτέρα και οι Αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης δεν είναι άλλος από τον 9χρονο θετό της γιο.

Σύμφωνα με την New York Post το αγόρι, που υιοθετήθηκε πριν από τρία χρόνια, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που το τελευταίο διάστημα είχαν επιδεινωθεί. Δύο από τις ενήλικες κόρες της άτυχης γυναίκας μίλησαν σε τοπικά ΜΜΕ για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους, φωτογραφίζοντας τους πραγματικούς υπεύθυνους, δηλ. το κράτος που αρνήθηκε να παρέχει στην φοβισμένη μητέρα τους βοήθεια.

Όπως είπε η μία κόρη της δολοφονημένης γυναίκας σε τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα της είχε τρομάξει πολύ το τελευταίο διάστημα από την επιδείνωση της κατάστασης του αδερφού της.
«Είχε πει στον γιατρό της ότι φοβόταν πως μεγάλωνε τον επόμενο serial killer», αποκάλυψε η Harley Martin. Η αδερφή της, Reagan Martin μίλησε στην εκπομπή Detroit News για τις απελπισμένες προσπάθειες της μαμάς της να εξασφαλίσει βοήθεια για τον γιο της, οι οποίες έπεσαν στο κενό. «Τελικά κατάφερε να της κλείσουν ένα ραντεβού με παιδοψυχίατρο. Όμως αυτό ήταν την περασμένη Τρίτη, όταν ήταν πλέον πολύ αργά», είπε η 23χρονη.

thima
Και συμπλήρωσε: «Η ευθύνη για τον θάνατο της μητέρας μου βαραίνει τους ανθρώπους που δεν την εκπαίδευσαν σωστά για να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν άκουσαν τις ικεσίες της για βοήθεια».

Σύμφωνα με την 23χρονη, ο θετός αδερφός της, και φερόμενος ως δολοφόνος της μαμάς της, ήταν ένα «γλυκό τρυφερό αγόρι» που όμως χρειαζόταν περισσότερη βοήθεια από εκείνη που του προσέφερε η άτυχη 51χρονη, παρά το γεγονός ότι «προσπάθησε πολύ να τον βοηθήσει».

Όπως εξήγησε, το αγόρι προερχόταν από μια άκρως προβληματική οικογένεια, και η βιολογική του μητέρα έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο αδερφός της, εξηγεί, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έκανε και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Δεν κατανοεί γιατί δεν μπορεί να γυρίσει σπίτι. Αυτό που του συνέβη τον έχει τραυματίσει», εξηγεί η αδερφή του εννιάχρονου, που επιμένει ότι το αγόρι αγαπούσε πολύ τη μητέρα τους.

Δείτε βίντεο: 9χρονος σκότωσε την μητέρα του, η οποία φοβόταν ότι «μεγάλωνε έναν serial killer»

 

https://www.youtube.com/watch?v=0b8E0Rdht1Q

 

πρωτο θεμα

Shares