Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ στη Λέρο! Πήγαν να ξεγεννήσουν γυναίκα “μετανάστη” και αυτός πήγε να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ τον μαιευτήρα επειδή… ήταν άνδρας…

Τί κι αν παρέχουμε τα πάντα στους λαθρομετανάστες που έρχονται στη χώρα μας; Στο τέλος πάντοτε θα αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να αφομοιωθούν, πόσο μάλλον να σεβαστούν τον πολιτισμό μέσα στον οποίο ζουν.

Συγκεκριμένα, αυτά τα λέμε με αφορμή ένα απίστευτο περιστατικό στη Λέρο. Όπως αναφέρει το lerosnews.gr, κατά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου το οποίο συνεδρίασε στις 4/4/19 στην Κάλυμνο, ιατρός, μέλος του Δ.Σ. που διαμένει μόνιμα στη Λέρο, αποκάλυψε ότι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό εντός του νοσοκομείου της Λέρου.

Πρόκειται για έναν άνδρα που φιλοξενείται από το HOT SPOT του νησιού. Όταν η εγκυμονούσα σύζυγός του πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει, επειδή οι τραυματιοφορείς και ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος ήσαν άντρες,  ο “πρόσφυγας” εξοργίστηκε και άρχισε να τα σπάει, ενώ προσπάθησε να επιτεθεί κατά του μαιευτήρα.

Η Ελληνική αστυνομία ενημερώθηκε και άμεσα συνέλαβε το δράστη προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου καταδίκασε το περιστατικό και σημείωσε ότι τιμά και συγχαίρει όλους τους ιατρούς του νοσοκομείου Λέρου που σε καθημερινή βάση επιδεικνύουν αλληλεγγύη και προσφέρουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Ο λαθρομετανάστης αυτός φιλοξενείται στη χώρα μας, του παρέχεται στέγη και τροφή. Του παρασχέθηκε δωρεάν γέννα για τη γυναίκα του. Κι όμως, επειδή η θρησκεία του επιβάλλει ο μαιευτήρας να είναι γυναίκα πήγε να δολοφονήσει τους ανθρώπους που τον βοηθούσαν. Αυτά έχει ο ο πολυπολιτισμός, ας το συνηθίσουμε…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares