Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ!!! Σεπόλια: Δημοσιογράφος είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη;

Δημοσιογράφος βρίσκεται στη λίστα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη, σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης 12χρονης από τα Σεπόλια.

Το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αποκαλύφθηκε ότι ένας δημοσιογράφος είναι μέσα στη λίστα των 212 που επικοινώνησαν με την 12χρονη. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν βρέθηκε ποτέ με την ανήλικη αν και του είχε σταλεί η γνωστή αυτοματοποιημένη πρόταση να βρεθούν στα Σεπόλια με χρηματικό αντίτιμο.

«Είναι σε σοκ, δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Ο ίδιος χρησιμοποίησε την πλατφόρμα γνωριμιών τον Ιούλιο, δέχθηκε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο ζητούσε πληρωμένο ραντεβού. Εκείνος δεν δέχθηκε φωτογραφίες, άρα δεν υπάρχει πορνογραφικό υλικό, από την ανήλικη ενω ο ίδιος τονίζει ότι αρνήθηκε το ραντεβού καθώς όπως λέει δεν ήρθε ποτέ στην Αθήνα», ανέφερε η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα.

Το ereportaz.gr που επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο αναφέρει ότι ο άνδρας δεν θυμόταν να έχει μιλήσει με κάποιο άτομο που να του θυμίζει κάτι όσον αφορά τα μηνύματα που έστελνε ο Μίχος και ίσως και κάποιοι άλλοι μέσω του τσατ.

Στη συνέχεια όμως θυμήθηκε ότι είχε όντως συνομιλήσει. «Ενώ ήμουν στην εφαρμογή εμφανίστηκε αυτόματα ένα παράθυρο. Μία κοπέλα μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι θέλει να γνωριστούμε. Μου είπε να μιλήσουμε κατευθείαν μέσω viber για να μη χαθεί το σήμα. Τη ρώτησα: “Τι εννοείς να γνωριστούμε;” Μου απάντησε: “Να βρεθούμε στα Σεπόλια με αυτοκίνητο. Θα μου δώσεις ένα δωράκι.” Απάντησα : “Όχι, ευχαριστώ πολύ. Γεια σας. Κάπως έτσι ήταν ο διάλογος , δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες… Δεν ήξερα πως το μήνυμα το έστειλε ένα ανήλικο κορίτσι γιατί δεν συνεχίσαμε την συζήτηση… Δεν μου είπε την ηλικία της αλλά έτσι κι αλλιώς για να κάνεις χρήση της εφαρμογής πρέπει να είσαι πάνω από 18 ετών. Δεν με ξαναπήρε ούτε μου έστειλε μήνυμα πουθενά.” Είναι μικρή η κοινωνία εδώ και αν κυκλοφορήσει το όνομά μου θα λένε πως έχω κάνει κάτι στο κορίτσι ενώ δεν την έχω δει ποτέ», ανέφερε ο δημοσιογράφος που είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη.

πληροφορίες από newsbomb.gr

Shares