Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ! Ρομά απείλησε οδηγό λεωφορείου: «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στην καρδιά»…

Ο νεαρός ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές στο παρελθόν, αρνούνταν να κατέβει από το αστικό λεωφορείο απειλώντας και βρίζοντας τον οδηγό και τους επιβάτες που βρέθηκαν μπροστά του…

Ένα ακόμη επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της Λαμίας, στην πλατεία Πάρκου, με πρωταγωνιστή έναν ρομά…

Αυτή τη φορά ο νεαρός ρομά, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές στο παρελθόν, αρνούνταν να κατέβει από το αστικό λεωφορείο απειλώντας και βρίζοντας τον οδηγό και τους επιβάτες που βρέθηκαν μπροστά του.

Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλο οδηγό αστικού λεωφορείου, απειλώντας τον μπροστά σε όλους «Θα σε καρφώσω με το μαχαίρι στη καρδιά και ας πάω φυλακή…», του είπε.

Κάποιες γυναίκες σταμάτησαν διερχόμενο αστυνομικό της Τροχαίας για να βοηθήσει την κατάσταση, ενώ μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι προσήγαγαν τον νεαρό ρομά στο αστυνομικό μέγαρο.

«Το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα και έπρεπε να κατεβούμε όλοι. Αυτός αρνούνταν και απειλούσε τον οδηγό και εμάς τους επιβάτες. Στη συνέχεια τα έβαλε με έναν άλλον οδηγό που προσπαθησε να τον ηρεμήσει. Δεν καταλάβαινε που βρισκόταν και ήταν επιθετικός….», είπε στο LamiaReport μια από τις επιβάτιδες του αστικού.

«Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στην πόλη μας με τους ρομά. Μπαίνουν στα αστικά δεν πληρώνουν ποτέ, όπως όλοι εμείς, και κάνουν τα αίσχη κάθε φορά. Κάποιος σε αυτή την πόλη θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα των ρομά, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς….», συμπλήρωσε ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος τόνισε επίσης ότι δεν τολμάς να περάσεις δίπλα από το μεσαίο κλειστό περίπτερο στην κάτω πλευρά της πλατείας, αφού μυρίζει σαν δημόσιο αποχωρητήριο.

Πηγή: Lamiareport

Shares