Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ!!! «Ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Ενές Καντέρ παραδέχθηκε ότι φοβάται για τη ζωή του μετά την επικήρυξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα επιτεθεί μία μέρα στην Ελλάδα.

Ο Ενές Καντέρ μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στο Open», ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όσα δήλωσε ο Ενές Καντέρ:

Για το αν περίμενε ότι θα τον επικηρύξει ο Ερντογάν: «Είχα τόσες πολλές κλήσεις από το FBI, από την αμερικανική κυβέρνηση. Και μου είπαν πως είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση Ερντογάν επικήρυξε με χρηματικό ποσό. “Άνθρωποι εκεί έξω θα προσπαθήσουν να έρθουν και να σου κάνουν κακό, η μαφία, επαγγελματίες δολοφόνοι, ακόμη και τα καρτέλ” μου είπαν. Και μίλησα και χθες με το FBI και μου είπαν “από εδώ και πέρα όπου και να πάτε, πρέπει να μας ενημερώνετε”».

Για το αν φοβάται για τη ζωή του: «Φυσικά και φοβάμαι για τη ζωή μου. Κάθε μέρα που ξυπνάω κοιτάζω το τηλέφωνό μου και υπάρχουν εκατοντάδες απειλές για τη ζωή μου. Θέλω όλοι οι ηγέτες του κόσμου, όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ, θέλω οι δυτικοί ηγέτες να προχωρήσουν σε ενέργειες κατά του Ερντογάν. Θέλω ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης να κάνει κάποιες ουσιαστικές ενέργειες κατά του Ερντογάν επειδή καταλαβαίνω ότι η σχέση των δύο χωρών είναι πολύ σημαντική αλλά ο Ερντογάν θα επιτεθεί στην Ελλάδα μία μέρα».

newsit.gr

Shares