Δευτέρα , 26 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! Νέο κρούσμα «Έσσεξ» με τον εντοπισμό 16 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΩΝ σε φορτηγό…

ΣΟΚ! Νέο κρούσμα «Έσσεξ» με τον εντοπισμό 16 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΩΝ σε φορτηγό...

Οι λαθρομετανάστες, εκ των οποίων τέσσερις, κρύβονταν σε φορτηγό που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πλοίο προς την Αγγλία – Οι λαθρομετανάστες κρύβονταν ανάμεσα στα εξαρτήματα αυτοκινήτου που μετέφερε το φορτηγό…

Το εύρος της παράνομης διακίνησης μεταναστών καταδεικνύει άλλο ένα φορτηγό, στο οποίο εντοπίστηκαν 16 μετανάστες, μεταξύ αυτών και τέσσερις ανήλικοι.

Το περιστατικό γίνεται λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με τους 39 νεκρούς στο Έσεξ. Οι λαθρομετανάστες κρύβονταν ανάμεσα σε εξαρτήματα αυτοκινήτου, που μετέφερε το φορτηγό, που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε φέριμποτ με κατεύθυνση την Αγγλία, από ένα λιμάνι της Ολλανδίας.

«Η βασιλική στρατιωτική αστυνομία ανακάλυψε 16 ξένους μέσα σε ένα φορτηγό στο Εμάιντεν», μια παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στις δυτικές ακτές της Ολλανδίας, αναφέρεται σε ένα δελτίο Τύπου.

Το φορτηγό μετέφερε εξαρτήματα αυτοκινήτου, ανάμεσα στα οποία κρύβονταν οι λαθρομετανάστες, διευκρινίζεται.

Ο οδηγός του φορτηγού, ένας Τούρκος υπήκοος ηλικίας 45 ετών, εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών πριν από την επιβίβαση στο πορθμείο, λέγοντας ότι ακούει θορύβους στο ρυμουλκούμενο όχημα, εξήγησε η βασιλική στρατιωτική αστυνομία.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου βρήκαν μέσα στο φορτηγό 4 ανήλικα αγόρια, μια γυναίκα και 11 άνδρες, διαφορετικών υπηκοοτήτων.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Ο οδηγός συνελήφθη για διακίνηση ανθρώπων, σύμφωνα με τις αρχές.

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares