Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! Μεταφέρθηκαν επιτυχώς οι λαθρομετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας στην….πλατεία Ομονοίας;-Μας κοροϊδεύει η κυβέρνηση της ΝΔ…(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, βρέθηκε, σήμερα στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου και παρακολούθησε από κοντά την επιχείρηση μεταφοράς των αναγνωρισμένων “μεταναστών” σε ασφαλή καταλύματα…Στη συνέχεια, πραγματοποίησε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Αποχώρησαν όλοι οι πρόσφυγες από την Πλατεία Βικτωριας σε προσωρινά καταλύματα. Χάρη στις ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Και παρά την προσπάθεια αλληλέγγυων, που τώρα ήρθαν στην πλατεία, να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο με στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.»

Τα ερωτήματα που θέλουμε να θέσουμε στον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου είναι τα εξής:

Ερώτημα πρώτο: Οι παράνομοι μετανάστες αποχώρησαν και πήγαν σε προσωρινά καταλύματα! Πού ακριβώς βρίσκονται αυτά τα καταλύματα;

Ερώτημα δεύτερο: Με ποια ακριβώς ιδιότητα συνοδεύει έναν Υπουργό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο έγχρωμος κύριος που απεικονίζεται στη φωτογραφία; Μήπως διαπραγματεύεστε τα διαδικαστικά της μεταφοράς; Είναι κάποιος εκπρόσωπος των παράνομων μεταναστών;

Καταληκτικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι μετά την απομάκρυνση των τελευταίων απο την πλατεία Βικτωρίας οι παράνομοι μετανάστες εθεάθησαν ξανά στην πλατεία Ομονοίας όπως μαρτυρά βίντεο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του twitter που δόθηκε ως απάντηση στην ανάρτηση που πραγματοποίησε ο Υπουργός!

Δείτε την ανάρτηση:

https://twitter.com/makednos34/status/1280127878844293121

 

 

Shares