Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ!!! Λεωφορείο έπεσε πάνω σε δεκάδες πεζούς που περίμεναν στη στάση (βίντεο)

Στο σημείο έφτασαν άμεσα σωστικά συνεργεία και διακόμισαν τα θύματα σε νοσοκομεία της πόλης

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένα λεωφορείο που πλησίαζε σε στάση, παρέσυρε δεκάδες πεζούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας από αυτούς και να τραυματιστούν άλλοι πέντε, ο ένας σοβαρά.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται το λεωφορείο να αυξάνει ξαφνικά ταχύτητα, ενώ έκανε μανούβρα για να αποφύγει ένα σταθμευμένο λεωφορείο, και να πέφτει πάνω στον κόσμο που περίμενε στη στάση, σκορπώντας τον τρόμο. Το γεγονός, πάντως, ότι το μοιραίο λεωφορείο κάνει προσπέραση από τα δεξιά, από το σημείο, δηλαδή, που γίνεται η επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών, καθιστά το όλο συμβάν ύποπτο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα σωστικά συνεργεία και διακόμισαν τα θύματα σε νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης, ενώ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό του λεωφορείου, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχει αποσαφηνιστεί η αιτία του δυστυχήματος.

Το βίντεο δείχνει το λεωφορείο να περνά κυριολεκτικά «πάνω» από δεκάδες ανθρώπους, πριν σταματήσει την ξέφρενη πορεία του 20 μέτρα πιο κάτω, πέφτοντας σε ένα σταθμευμένο mini bus.

pronews.gr

Shares