Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! Η ΠτΔ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους «Αλληλέγγυους» Ολλανδούς που μας δίνουν την δυνατότητα να δεχτούμε περισσότερους λαθρομετανάστες…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ! Η ΠτΔ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους «Αλληλέγγυους» Ολλανδούς που μας δίνουν την δυνατότητα να δεχτούμε  περισσότερους λαθρομετανάστες...(ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες δηλώσεις της ΠτΔ…

Τη νέα υγειονομική μονάδα του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας επισκέφθηκε προ ημερών η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνοδευόμενη από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη και την πρέσβειρα της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Στελλα Ρούνερ Γκρούμπασις.

Το άκρως δυσάρεστο για όλους τους Έλληνες ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της δημοκρατίας η οποία ευχαρίστησε ευθέως την ολλανδική κυβέρνηση για την πρωτοβουλία της παροχής αυτής, είπε τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν αυτό που ζητούσα από την αρχή η ελληνική κυβέρνηση δηλαδή την ουσιαστική στήριξη της Ευρώπης για το περιώνυμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, συμπληρώνοντας ότι με αυτό τον τρόπο φεύγει ένα βάρος από τις πλάτες της Ελλάδας.

Από μία άλλη οπτική γωνία, στην ουσία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους «αλληλέγγυους» Ολλανδούς, για τη δυνατότητα που δίνουν στην Ελλάδα (μιας και η υγειονομική μονάδα εδρεύει σε ελληνικό νησί) να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες στις ήδη επιβαρυμένες περιοχές των νησιών του Αιγαίου.

… και φυσικά όλοι αυτοί περιθάλπονται και θα βιοπορίζονται με χρήματα του ελληνικού λαού…

Δείτε τις δηλώσεις της ΠτΔ:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares