Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! Γεωργιανοί διακινούσαν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με πολυτελή αυτοκίνητα -Τρεις συλλήψεις…

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης λαθρομεταναστών και τη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε μετά από σχετική επιχείρηση η ΕΛ.ΑΣ…

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 20ης Δεκεμβρίου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Γεωργιανοί οι συλληφθέντες διακινητές

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην πόλη των Σερρών τρεις αλλοδαποί, γεωργιανής καταγωγής, ηλικίας 47, 46 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας κατ’ επάγγελμα, από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής και πλαστογραφία.

Χρησιμοποιούσαν πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, τα οποία οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες μεταφορές. Λίγο νωρίτερα, οι συλληφθέντες αποβίβασαν σε περιοχή του Δήμου Βόλβης συνολικά εννέα αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης, χρησιμοποιώντας ένα εκ των κατασχεμένων αυτοκινήτων ως προπομπό, για να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων, καθώς επίσης τοποθετούσαν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας στα οχήματα της διακίνησης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares