Παρασκευή , 6 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! Δύο 14χρονες σχεδίαζαν 9 φόνους -Οι ανατριχιαστικές σημειώσεις τους….

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι δύο 14χρονα κορίτσια στη Φλόριντα σχεδίαζαν να δολοφονήσουν 9 ανθρώπους.

Οι δύο έφηβες, μαθήτριες στο Avon Park Middle School, συνελήφθησαν την Τετάρτη, καθώς μια καθηγήτρια ανακάλυψε ένα ντοσιέ στο οποίο είχαν σημειώσεις για τα πλάνα τους. Στις 8 σελίδες, τα δύο κορίτσια είχαν καταγράψει τα σχέδιά τους για το πώς θα αποκτήσουν όπλα, αλλά και το πώς θα ξεφορτωθούν τα πτώματα!

Η καθηγήτρια στο σχολείο της Φλόριντα παρατήρησε ότι τα κορίτσια φέρονταν «υστερικά», ψάχνοντας για το ντοσιέ και άκουσε τη μία 14χρονη να λέει «Απλά θα τους πω ότι ήταν φάρσα αν με καλέσουν ή αν το βρουν». Αργότερα, η ίδια εκπαιδευτικός βρήκε το ντοσιέ, που έξω έγραφε «Ιδιωτικές πληροφορίες», «Μην ανοίξετε» και «Πρότζεκτ 11η Σεπτεμβρίου»! Μέσα, είχε χειρόγραφες σημειώσεις με μια λίστα με ονόματα και λεπτομερή σχέδια για το πώς θα γίνουν οι δολοφονίες, σύμφωνα με το NBC. Ακόμη, τα δύο κορίτσια είχαν σχεδιάσει το πώς θα αποκτήσουν όπλα και στη συνέχεια τον τρόπο που θα καταστρέψουν τις αποδείξεις, καίγοντας και θάβοντας τα πτώματα.

Σε άλλο σημείωμα, οι δύο 14χρονες από τη Φλόριντα ανέφεραν τι ρούχα θα φορούσαν εκτελώντας το φρικτό πλάνο τους. «Οχι νύχια», έγραφε. «Να μην φαίνονται μαλλιά από τη στιγμή που θα βάλουμε τα ρούχα μας», ανέφερε ακόμη. «Δεν έχει σημασία αν νόμιζαν ότι ήταν αστείο. Δεν υπάρχει τίποτα το αστείο σε κάτι τέτοιο. Δεν μπορείς να αστειεύεσαι για τη δολοφονία ανθρώπων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη, Σκοτ Ντρέσελ.

 

iefimerida

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares