Σάββατο , 28 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! “ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ” από το «Twitter» ο κορυφαίος στατιστικός αναλυτής Ρίτσαρντ Μπάρις για αμφισβήτηση της εκλογικής διαδικασίας

ΣΟΚ! "ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ" από το «Twitter» ο κορυφαίος στατιστικός αναλυτής Ρίτσαρντ Μπάρις για αμφισβήτηση της εκλογικής διαδικασίας

Ο Ρίτσαρντ Μπάρις γνωστός στο διαδίκτυο για τον δημοφιλή λογαριασμό του στο Twitter του «People’s Pundit», είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους στατιστικούς αναλυτές στις Ηνωμένες Πολιτείες…

Ο Μπάρις, την Τετάρτη αποσύρθηκε από την πλατφόρμα φαινομενικά για ορισμένους αριθμούς που δεν ήταν ιδιαίτερα “βολικοί” για την εκλογή της Δημοκρατικής παράταξης.

Η επιχείρησή του, η Big Data Poll, και η σύζυγός του, Λάουρα Μπάρις, έχουν επίσης τεθεί σε αναστολή.

Ο Μπάρις δημιούργησε ιδιαίτερο ντόρο με την ανάδειξη μιας ανάλυσης που πραγματοποίησε στις ψήφους του Μίσιγκαν. Σύμφωνα με την ανάλυση του έγκυρου και διαπρεπή δημοσκόπου, διαπιστώθηκε ότι από 10.000 νεκροί “επέστρεψαν” ως εκ θαύματος στα ψηφοδέλτια της πολιτείας.

«Περίπου 9.500 ψηφοφόροι που επιβεβαιώθηκαν νεκροί μέσω του Δείκτη Θανάτου Κοινωνικής Ασφάλισης (SSDI) επισημαίνονται στη βάση δεδομένων ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου της πολιτείας ως έχουν επιστρέψει ψηφοφορίες. Άλλοι σχεδόν 2.000 είναι 100 ετών και άνω και δεν αναφέρονται ως γνωστοί εκατονταετείς ζωντανοί », ανέφερε η Epoch Times.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μπάρις, μερικοί από αυτούς μπορεί να μην είναι νεκροί – αντ ‘αυτού, μπορεί να είναι καθαρά δημιουργήματα που εξυπηρέτησαν την εκλογική αναμέτρηση των ΗΠΑ.

“Είναι επίσης απολύτως πιθανό ότι μερικοί από αυτούς δεν είναι καν πραγματικοί άνθρωποι”, δήλωσε ο Μπάρις στους The Epoch Times…

… «Αν κάποιος είναι 110 ή κάποια γελοία ηλικία, θα πρέπει να έχουμε το θάνατό του, αλλά όχι»

Σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία του Μίσιγκαν, υπάρχουν ελάχιστοι Αμερικανοί άνω των 110 ετών που ζουν στην πολιτεία.

Η Tracy Wimmer, εκπρόσωπος του υπουργού Εξωτερικών του Μίσιγκαν, λέει ότι οι ψήφοι για τους νεκρούς θα απορριφθούν, αλλά ο Μπάρις υποστήριξε ότι αυτό δεν φαίνεται να ισχύει.

«Ενώ είμαι ανοιχτός στην ιδέα ότι ορισμένα από αυτά έχουν απορριφθεί, δεν είμαι ανοιχτός σε καμία απόλυτη απόλυση, όλοι απορρίφθηκαν», ανέφερε ο Μπάρις στο Twitter.

Ωστόσο, από την Τετάρτη, το κράτος δεν έχει δημοσιοποιήσει τον αριθμό των ψηφοφοριών που έχουν απορριφθεί, ενώ παράλληλα το twitter αποκατέστησε την λειτουργία του λογαριασμού του διάσημου στατιστικολόγου “People’s Pundit”

 

με πληροφορίες από thegatewaypundit.com

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares