Τετάρτη , 12 Αυγούστου 2020
Τελευταία Νέα

ΣΟΚ! Ανακοίνωση των Φωτοβολταϊκών κατά των Μελισσοκόμων για τις ακαθαρσίες των…. μελισσών! “Χάνουμε μεγάλα εισοδήματα”…(ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ! Ανακοίνωση των Φωτοβολταϊκών κατά των Μελισσοκόμων για τις ακαθαρσίες των.... μελισσών! "Χάνουμε μεγάλα εισοδήματα"...(ΦΩΤΟ)

Τώρα πλέον βγάζουν και ανακοινώσεις…

Ανακοινώσεις κατά των μελισσοκόμων και ειδικότερα κατά των ακαθαρσιών των μελισσών τους που δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα στις εταιρίες φωτοβολταϊκών οι οποίες χάνουν μεγάλα εισοδήματα από τις…… μέλισσες!

Αν είναι ποτέ δυνατόν θα υπάρχουν ανακοινώσεις για αυτό το ζήτημα,το οποίο είτε είναι κάποιος γνώστης επί του θέματος είτε όχι, μπορεί να κατανοήσει ότι είναι ήσσονος σημασίας ή τουλάχιστον δεν φέρει την βαρύτητα την οποία επιθυμούν να του αποδώσουν.

Το ζήτημα των φωτοβολταϊκών και των ανεμογεννητριών τα οποία έχουν καλυφθεί με το “Πέπλο” της Πράσινης Ανάπτυξης έχει μετουσιωθεί σε έναν ισχυρό αγώνα αντιπαράθεσης τόσο στους πολιτικούς θώκους όσο και στον κοινωνικό ιστό καθώς η πολυσυζητημένη πράσινη ανάπτυξη, εκτός από το ότι κοστίζει πολύ (ένα εκατομμύριο ευρώ η κάθε ανεμογεννήτρια) καταστρέφει σε τεράστιο βαθμό όχι μόνο το φυσικό πλούτο της Ελλάδας (απαιτούνται τουλάχιστον 80 με 100 κιλά τσιμέντο για να μπορέσει να στηριχθεί η κάθε ανεμογεννήτρια) αλλά δυστυχώς και την βιωσιμότητα των μελισσοκόμων οι οποίοι βρίσκονται προ τετελεσμένων γεγονότων και με την πλάτη στον τοίχο.

Το μέλι αποτελεί ένα από τα βασικά εξαγωγικά προϊόντα της Ελλάδας ενώ πολλάκις έχει τονιστεί η ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζει ο πρωτογενής τομέας στην ανάπτυξη της χώρας και συγκεκριμένα του ελληνικού μελιού το οποίο αναγνωρίζεται παγκοσμίως για την εξαιρετική του ποιότητά.

Ας εστιάσουμε λοιπόν στα σημαντικά και να μη γυρνάμε την πλάτη στους Έλληνες μελισσοκόμους.

ΣΟΚ! Ανακοίνωση των Φωτοβολταϊκών κατά των Μελισσοκόμων για τις ακαθαρσίες των.... μελισσών! "Χάνουμε μεγάλα εισοδήματα"...(ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares