Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Sms lockdown 13033: Έβαλαν πρόστιμο σε χήρα που ήθελε να πάει στο νεκροταφείο – Οι αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθερα

Sms lockdown 13033:Έβαλαν πρόστιμο σε χήρα που ήθελε να πάει να κλάψει τον μακαρίτη σύζυγο της στο νεκροταφείο

Sms lockdown 13033: Μαλιστα η τροχαία υποστήριξε ότι της έκαναν και χάρη και της εγραψαν μόνο 300 ευρώ πρόστιμο για τη λάθος χειρόγραφη βεβαίωση και όχι και για μη σωστή χρήση της μάσκας.

Τι έγινε; Σήμερα το πρωί στην Αθήνα η αστυνομία κατέβασε από το λεωφορείο μια κυρια που δεν φόραγε σωστά τη μάσκα για να της γράψουν πρόστιμο.


Όταν της ζήτησαν το sms που έστειλε εκείνη τους έδειξε μια χειρόγραφη βεβαίωση που έγραφε τα στοιχεία της τον κωδικό 6 και τη λέξη νεκροταφείο.

Της έκοψαν πρόστιμο για τη χειρόγραφη βεβαίωση καθώς στο νεκροταφείο επιτρέπεται να πας μόνο για κηδεία και όχι για άλλο λόγο.

Προφανώς η γυναίκα λόγω ηλικίας δεν είχε την δυνατότητα να γράψει σωστά την βεβαίωση αλλά έκανε και το λάθος να είναι ειλικρινής.

Οι αστυνομικές αρχές από ότι φαίνεται εξαντλούν όλη την αυστηρότητα σε ηλικιωμένους που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία του sms ενώ οι άνθρωποι έχουν την πρόσθεση να πειθαρχήσουν σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπως πχ με τους αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας που η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη δεν τολμά να τους πλησιάσει.

 

Με πληροφορίες από την εκπομπή Καλημερα Ελλάδα του Ant1

Τελικά με τον Χρυσοχοΐδη η Αθήνα έγινε χειρότερη και από την Καμπουλ. Γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το τι συμβαινει στην υπόλοιπη Ελλάδα αν αυτό το χάος επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. Που είναι η αστυνόμευση; Προφανώς η αστυνομία κυνηγάει γεροντάκια που δεν ξέρουν να βάλουν σωστά τη μάσκα ενώ τρέμει να κάμει έλεγχο στους αλλοδαπούς. Μετά από αυτό θα πρέπει η παραίτηση Χρυσοχοΐδη να θεωρείται δεδομένη.

 

Shares