Κυριακή , 22 Μαΐου 2022

Σκύλος «ήρωας» έσωσε κοριτσάκι από βέβαιο θάνατο – Ειδοποίησε τους γονείς όταν σταμάτησε να αναπνέει

dogg

 

Η μητέρα του παιδιού περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter – Η ανάρτησή της ξεπέρασε τα 24.700 retweets και τα 240.000 likes


Μια μητέρα αποκάλυψε πώς ο «ήρωας» σκύλος της έσωσε τη ζωή του μωρού της καθώς εισέβαλε στο παιδικό δωμάτιο που βρισκόταν το παιδάκι, όταν κατάλαβε ότι αυτό σταμάτησε να αναπνέει.

Η Kelly Andrew, συγγραφέας από τη Βοστώνη, εξήγησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ότι η μικρή της κόρη δεν ένιωθε καλά και το σκυλάκι της ράτσας μπόστον τεριέ ήταν ανήσυχο. Συγκεκριμένα το τετράποδο κρατούσε με το κεφάλι του ανοικτή την πόρτα του παιδικού δωματίου για να μπορεί να «επιβλέπει» το κοριτσάκι. Η κίνηση αυτή ήταν που έσωσε τη ζωή του μικρού κοριτσιού.

Η συγγραφέας τόνισε πως ενώ το μωρό προσπαθούσε να κοιμηθεί το σκυλάκι δεν την άφηνε σε ησυχία. Με τον τρόπο του ήθελε να δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάποια στιγμή όταν προσπάθησε να τον βγάλει έξω παρατήρησε ότι η μικρή δεν ανέπνεε και το χρώμα της άρχισε να γίνεται «μπλε».

Τότε μαζί με τον σύζυγό της Τζεφ πήραν το παιδί και το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί κατάφεραν και καθάρισαν τις αναπνευστικές οδούς του παιδιού. Η ανάρτηση της γυναίκας είχε πάνω από 24.700 retweets και 240.000 likes.

https://twitter.com/KayAyDrew/status/1470666853911572482?s=20

 

Protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares