Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Σκουντής: «Όταν παίρνεις 40 εκατομμύρια τον χρόνο, οφείλεις να προστατευτείς»

“Ήταν η πιο περίεργη προσωπικότητα που έχω γνωρίσει. Είναι η άμυνά τους απέναντι στον κίνδυνο” σχολιάζει ο Βασίλης Σκουντής.

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα μίλησε ο Βασίλης Σκουντής. Ο γνωστός δημοσιογράφος και sportcaster αναφέρθηκε στις κορυφαίες προσωπικότητες που έχει γνωρίσει τον χώρο του αθλητισμού, ενώ τόνισε τη μεγάλη αδυναμία που έχει για την προσωπικότητα του Lebron James.

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν η πιο περίεργη προσωπικότητα που έχω γνωρίσει. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εντελώς διαφορετικοί στον δημόσιο βίο τους και σε αυτό που βγάζουν την ώρα της δουλειάς τους και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό όταν δεν βρίσκονται στο προσκήνιο: στις οικογενειακές στιγμές ή στις στιγμές με φίλους τους» δηλώνει ο Βασίλης Σκουντής.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτό που θέλουν να βγάζει η δημόσια εικόνα τους. Είναι η άμυνά τους απέναντι στον κίνδυνο», τονίζει ο γνωστός αθλητικογράφος.

«Άνθρωποι σαν τον Lebron James είναι κατ’ αρχάς μεγάλες προσωπικότητες. Όταν παίρνεις 40 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, είσαι εκτεθειμένος ανά πάσα στιγμή να σε τρολάρουν, να σου κάνουν bullying ή να σου επιτεθούν, οφείλεις να περιχαρακώσεις την προσωπικότητά σου» σημειώνει στη συνέχεια ο Βασίλης Σκουντής.

«Το γεγονός ότι τα έβαλε ανοιχτά με τον Ντόναλτν Τραμπ και διαπομπευόταν από παίκτες του ΝΒΑ κατατείνει στο ότι πρέπει να είσαι ισχυρή προσωπικότητα για να επιβιώσεις. Είναι ο νόμος της ζούγκλας», επισημαίνει.

Θα μπορούσε να συμβεί κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη χώρα μας;

«Στην Ελλάδα δεν σε ευνοεί το περιβάλλον. Αν έβγαινε ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Γιαννάκης, ο Γκάλης, ο Σχορτσιανίτης, ο Παπαλουκάς να μιλήσει για θέματα που υποτίθεται ότι δεν τον αφορούν ή εκτείνονται σε σφαίρες πολύ διαφορετικές, γίνεται ένα κίνημα. Οι αθλητές μπορούν να παίξουν τον ρόλο της αφύπνισης της συνείδησης της κοινής γνώμης», απαντά ο Βασίλης Σκουντής.

 

zappit.gr

Shares