Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022

Σκοτώθηκε συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη

ΑΝΤ1: Σκοτώθηκε συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη

ΑΝΤ1: Συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Μεσογείων. Συνεργάτης της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν η γυναίκα οδηγός που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Πέμπτης 1 Απριλίου, στη Μεσογείων.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης μετέδωσε ότι η γυναίκα ήταν οπερατέρ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και ανακοίνωσε ότι τελικά η συνεργάτης του δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στο ΚΑΤ.

«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά. Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Η εκπομπή αφιέρωσε λίγα λεπτά και μετέδωσε ένα βίντεο για την άτυχη γυναίκα.

«Ένας δικός μας άνθρωπος “έσβησε” στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα».

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί στο ρεπορτάζ που μετέδιδε ο δημοσιογράφος της εκπομπής φοβόντουσαν αν πρόκειται για τη συνεργάτη τους.

Είναι ενδεικτικό ότι και οι καλεσμένοι του παρουσιαστή, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Όλγα Γεροβασίλη, συλλυπήθηκαν τον δημοσιογράφο, τους συνεργάτες και το κανάλι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares